Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Uz viena kaisles viļņa. Seksa rotaļlieta saplūšanai vienotā tandēmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FUN FACTORY GmbH

Reizēm joprojām nākas dzirdēt uzskatu, ka seksa rotaļlietas ir paredzētas tikai tiem cilvēkiem, kuriem nav partnera. Šāds pieņēmums ir maldīgs, jo seksa rotaļlietas ir lieliski palīgi gan solo rotaļās, gan partnerseksā, palīdzot iepazīt jaunas izjūtas, attīstīt savu juteklisko pusi, spilgtināt orgasmus un pat uzlabot intīmo veselību. Pāru vibrators ir īsts pierādījums tam, ka rotaļlietas īpaši aizraujoši ir izmantot tieši kopā ar savu mīļoto.

Pāru vibratorus mēdz saukt par pakaviņiem, jo tie ir veidoti ‘’U’’ burta formā, lai vienlaicīgi stimulētu gan klitoru, gan G-punkta zonu, un papildus būtu iespējama arī vaginālā penetrācija. Viens no "pakaviņa" atzariem tiek ievietots makstī, bet otrs paliek ārpusē pāri kaunuma lūpām. Makstī ievienojamais atzars ir gana plakans, lai netraucētu partnerim ievadīt locekli.

Atrodot sev patīkamākos vibrorežīmus un pozas, mantiņa var kalpot kā fantastisks papildinājums sajūtu spilgtināšanai un dažādošanai. Izsmalcinātākajos modeļos ar telefona aplikāciju ir iespējams kontrolēt katras daļas motoriņu atsevišķi, lai radītu savu īpašo baudas režīmu kombināciju. Piemēram, vaginālajā rotaļlietas daļā iespējams uzstādīt režīmu, kas rada vibrācijas telpā skanošās mūzikas ritmā, bet klitoru stimulēt ar dažādas intensitātes vibrācijām, ņemot vērā partneru balss skaļumu.

Vai pāru vibrators ir piemērots visiem?

Dažiem pāriem šī rotaļlieta ir īsts pārbaudījums, jo ne visiem “pakaviņš” sniedz maksimāli patīkamas izjūtas jau pirmajās lietošanas reizēs.

Sarunājoties un daloties ar sajūtām, ir jāmeklē visērtākās pozas un patīkamākie vibrāciju režīmi, līdz panākts abiem tīkamākais efekts.

“Pakaviņu” var izmantot arī kā multifunkcionālo vibratoru, jo tās sniedz stimulāciju divām zonām vienlaicīgi. Ja ir izvēlēts modelis ir ar telefona aplikācijas piesaisti, tad partneris var rotaļlietu kontrolēt pat no citas valsts īpaši karstiem videočatiem.

Foto: SexyStyle

Ērtākai lietošanai ir radītas rotaļlietas ar vairākās vietās maināmu izliekuma leņķi. Tas nodrošina bezgalīgas kombinācijas ar mantiņas formas variācijām, pozu daudzveidību. Garlaicīgi noteikti nebūs!

Izcils piemērs ar maksimāli anatomijai pielāgojamu formu ir We-Vibe Chorus. Šo pāru vibratoru var kontrolēt ar pogu uz rotaļlietas, vadības pulti vai mobilo aplikāciju. Mobilā aplikācija dāvā iespēju izbaudīt visus iespējamos vibrāciju režīmus, to bezgalīgās kombinācijas un ļauj izveidot savas unikālās baudas režīmu kompozīcijas.

Svarīgi

Labākais materiāls šāda veida rotaļlietām, protams, ir silikons. Pāru vibratoru jāizmanto tikai komplektā ar ūdens bāzes lubrikantu, kas rada nepieciešamo slīdamību un arī nebojā rotaļlietas materiālu. Lubrikantu ieteicams ik pa brīdim atjaunot, lai nepatīkama berze netraucētu izbaudīt kaislīgās rotaļas. Šajā gadījumā ieteicams izvēlēties biezākas konsistences lubrikantu, kas nenotecēs nost un ilgāk saglabās slīdamību.

Te apskati arī citus pāru vibratorus, lai atrastu sev vispiemērotāko. Savukārt nākošajā rakstā iepazīsimies ar vēl kādu ļoti populāru pāru seksa rotaļlietu – erekcijas gredzenu.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu