Ašs kā bulta, netverams kā ēna. Policisti ASV vairāk kā mēnesi nespēj noķert izvairīgu bulli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Izbēgušais bullis Rodailendas štatā.
Izbēgušais bullis Rodailendas štatā. Foto: AP/Scanpix

Zināmu ļembastu Džonstonas pilsētā Rodailendas štatā ASV ir radījis 725 kilogramus smags bullis, kurš ir aizmucis lopkautuves teritorijas, vēsta ziņu aģentūra AP.

Vietējie likumsargi trešdien, 10. martā, savos sociālajos tīklos ir paziņojuši, ka seko līdzi buļļa aptuvenajai atrašanās vietai, taču ar saviem resursiem nav spējīgi to dzenāt - policijas galvenais mērķis pašlaik esot nodrošināt dzīvnieka palikšanu mežā, kur tas nespēj apdraudēt sevi vai citus.

Interneta lietotāju uzmanību un humoristiskas piezīmes raisījusi policijas publicētais fotoattēls, kurā visai izplūduši redzams brangais un izvairīgais lopiņš. Ierakstu papildinājis aicinājums palīdzēt policijai notvert bulli.

"Kāds būs tavs nākamais gājiens, brūnais bulli? Mēs rūpīgi izsekojam lopiņa aktivitātes jau kopš tā izmukšanas. Palīdziet mums šim stāstam nodrošināt labas beigas," teikts ierakstā.

Ragainis izmucis mirklī, kad vietējais lopkopis ir nogādājis dzīvniekus kautuves teritorijā. Līdz šim lopiņš nav radījis nekādus bojājumus - tik vien kā bēgšanas laikā licis satrūkties taksometra vadītājam.

Buļļa notveršana un transportēšana ir vietējā vides dienesta pārraudzībā, taču tiem pietrūkst resursu, lai pašlaik tiktu galā ar "dezertieri".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu