"Divas ugunsdzēsēju ekipāžas viņu grieza ārā." Autovadītājs ietriecas ceļamkrānā un gūst nopietnas traumas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Скриншот с видео

Lai arī lielākā daļa šoferu ekstrēmos braukšanas apstākļos, piektdien centās ievērot distanci un braukt pēc iespējas lēnāk, ne visi bija gatavi upurēt pāris minūtes, lai droši sasniegtu galamērķi. Kāds šoferis pēc pārgalvīga brauciena nonāca slimnīcā un, pēc visa spriežot, būs spiests tur kādu laiku uzkavēties, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Piektdienas rītā Mežciemā smagā avārijā iekļuva kāds vieglās automašīnas "Subaru" šoferis, kurš, neskatoties uz sniegu, kas klāja ceļu, brauca ar ātrumu, kas, visticamāk, krietni pārsniedza atļauto. Šoferis zaudēja kontroli pār spēkratu, pārlidoja pāri joslas sadalošajai drošības saliņai un ietriecās pretī braucošajā ceļamkrānā.

"Divas ugunsdzēsēju ekipāžas viņu grieza ārā.

Bet viņš esot braucis uz 90 km/h," par notikušo stāsta avārijas vietā sastaptais ceļamkrāna operatora kolēģis.

Mediķi stāsta, ka ceļamkrāna vadītājs ievainojumus nav guvis, bet "Subaru" šoferi sagaida ilgs atlabšanas process.

"Cietušais, kuram mediķi sniedz palīdzību, ir guvis nopietnas traumas, kā politraumu. Šajā gadījumā vairāk ir galvas, rokas traumas un arī ķermeņa daļu sasitumi. Stabilā stāvoklī nogādāts slimnīcā," atklāj NMPD pārstāve Inga Vītola.

Vieglais spēkrats, visticamāk, nonāks auto kapsēta, savukārt ceļamkrāns tiks remontēts un kā lēš uzņēmuma pārstāvji, lai arī vizuāli bojājumi neizskatās nopietni, zaudējumi, ko segs apdrošinātāji, būs mērāmi tūkstošos.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu