VIDEO "Viens no labākajiem "goliem" premjerlīgas vēsturē." Totenhemas futbolists ar elegantu vārtu guvumu šokē skatītājus (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ēriks Lamela
Ēriks Lamela Foto: Reuters/ScanPix

Ar elegantu vārtu guvumu Anglijas premjerlīgas mačā starp Totenhemas "Hotspur" un Londonas "Arsenal" izcēlās Totenhemas futbolists Ēriks Lamela.

Londonas "Arsenal" futbolisti savā laukumā ar rezultātu 2:1 pārspēja Totenhemas "Hotspur" futbolistus. Londonas labāk izcēlās Martins Ēdegors un Aleksandrs Lakazete, bet ar mača neapšaubāmi spilgtāko vārtu guvumu izcēlās Ēriks Lamela, kurš rezultatīvs bija izmantojot tā saucamo Rabonas metodi.

Pārsteigumu neslēpa arī "Sky Sports" apskatnieks un bijušais futbolists Džeimijs Rednaps: "Viens no labākajiem "goliem" Premjerlīgas vēsturē. Mēs neesam redzējuši neko tādu."

Lamela ar eleganto vārtu guvumu atklāja spēles rezultātu, bet pēcāk "Arsenal" futbolisti guva divus bezatbildes vārtus. Mača 76' minūtē pats Lamela arī nopelnīja sarkano kartīti un tika noraidīts.

Anglijas premjerlīgas pārliecinošā vadībā ir Mančestras "City", kas savus tuvākos sekotājus un kaimiņus "United", kuriem gan ir viena mača rezerve, apsteidz par 14 punktiem. "Hotspur" šobrīd ar 28 mačos iekrātiem 45 punktiem atrodas 7. pozīcijā, kas ir ārpus Eiropas kausu zonas. Savukārt Arsenal ar tikpat spēlēs izcīnītu 41 punktu ir 10. vietā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu