Rūta Dvinska ar video iesmej par influenceriem. Apvainoties un aizstāvēties metas Liene Kiviča (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja un influencere Rūta Dvinska sociālajos tīklos dalījās ar video, kurā humoristiski iesmēja par tiem cilvēkiem, kas sociālajos tīklos dalās ar reklāmām, bet negrib atzīt, ka ir influenceri. Video negāja pie sirds skandalozā mūziķa Andra Kiviča sievai Lienei.

Atgādinām, ka ar savām pārdomām par influenceriem un sadarbībām nedēļas nogalē dalījās Kiviča. 

Kiviča norādīja, ka viņu izbrīna, ja tiek dēvēta par influenceri. "Mans mērķis nav kaut ko par katru cenu ietekmēt."

Neilgi pēc tam Dvinskas sociālajos tīklos parādījās video ar nosaukumu "Kas vēl tu neesi?!".

"Mazliet ironiski par tiem, kuriem grūti soli paspert, nepasakot, kas viņi nav!" rakstīja Dvinska, gan nenorādot nevienu konkrētu personu, kuru kadros attēlo.

Tiesa, video ļoti personīgi uztvēra Kiviča, paužot pārliecību, ka tas radies tieši pēc viņas rakstītā par influenceriem.

"Rūtiņ, vienmēr esmu bijusi laipna pret tevi. Nezināju, ka esi tā, kas pazviedz un neko nevar pateikt personīgi, ja kas netīk. Domāju, ka esi inteliģenta un jauka; es pret tevi vienmēr tāda esmu bijusi. Un, protams, mēs zinām, ka runa par mani šajā video, kuram esi iztērējusi savu dārgo laiku. Lai Tev veicas!" rakstīja Kiviča.

Uz komentāru atbildēja Dvinska: "Es, goda vārds, Liene, nezinu, kāpēc tu šo uztver personīgi, nesekoju tavām ikdienas gaitām, nezinu ar ko esi dalījusies, lai domātu, ka šī ir atbilde uz kādu Tavu publikāciju."

Dvinsku aizstāvēt no Lienes komentāra metās arī citas viņas sekotājas, rakstot, ka TV personība nebūt nedomāja viņu, taču Kiviča neatkāpās no savas pārliecības.

"Puse Latvijas raksta man par Rūtas video tieši pēc publikācijas mana profilā un medijos. Visi ir sapratuši pareizi. Ne šodien, ne vakar, ne aizvakar neviens par šo tēmu nerakstīja, tā kā nebūsim naivi.

Jebkurā gadījumā, tas ir nepieklājīgs video ar rupju pavadošo tekstu "Māmiņu kluba" vadītajai. Neturēsim cilvēkus par muļķiem, lūdzu.

Lai veicas ar humoru!"

Par video sajūsmu gan pauda daudzi Dvinskas sekotāji, tai skaitā, sabiedrībā pazīstamas personas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liene Kiviča ??? (@lienekivica)

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu