Lai pārvarētu krīzi, karaliene Elizabete II adoptējusi divus korgijus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/SIPA/Reuters/AFP/EPA

Vīra, prinča Filipa smagais veselības stāvoklis un mazdēla, prinča Harija un Meganas skandalozā intervija iezīmē melno svītru Lielbritānijas karalienes Elizabetes II pašreizējā dzīvē. Tomēr tagad to izgaismo divas dzīvesprieka dzirkstis.

Kad 2018. gadā nomira karalienes Elizabetes II pēdējais Pembrokas korgijs, karaliene nolēma, ka tās ir suņu laikmeta beigas viņas dzīvē. Gadu desmitiem ilgi Elizabeti II ir ieskāvis mazāks vai lielāks korgiju bariņš, tāpēc situācija, ka karaliene dzīvos bez šī īskājainā sunīša, šķita skumja. 

Foto: Reuters/ScanPix

Lai gan karaliene bija nosolījusies vairs neņemt dzīvespriecīgos korgijus, pēdējā laika notikumi viņas pārliecību lauza un tagad karalienei līdzās draiskojas un ikdienu priecīgāku dara divi pembroka kucēni, ziņoja Lielbritānijas bulvārprese.

"Korgiji ir enerģiski, uzticīgi un ļoti mīloši, un viņi nekad nav karalieni pievīluši," "The Sun" sacīja karaļa biogrāfs Penijs Džunors.

"Un, protams, korgiji nekad nesteigsies sniegt Amerikai intervijas."

Bekingemas pils pārstāvis neapstrīdēja "The Sun" ziņojumu, taču atteicās sniegt sīkāku informāciju par suņiem.

Ciniķi gan izteikušies, ka tas darīts apzināti, lai reklamētu karalienes mīlīgumu un draudzīgumu. 

Mīlestība pret korgijiem Elizabetei radās jau bērnībā, kad sestajā dzimšanas dienā tēvs, karalis Džordžs VI viņai uzdāvināja korgiju, kuru nosauca par Dokiju. 

Dokijs bija pirmais no desmit korgijiem, kas karalienei piederējuši. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu