Kādas svinības pandēmijas apstākļos Magone sarīkoja meitai Magnolijai Latvijai uz gada jubileju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

“Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Magones jaunākā atvase - meitiņa Magnolija Latvija - nule nosvinējusi savu pirmo dzimšanas dienu.

Pirms gada plašu šūmēšanos un diskusijas raisīja Magones un īpaši viņas vīra Žaņa vēlme jaundzimušajai meitiņai dot unikālu vārdu – Latvija. Daudzi tolaik norādīja uz lielo atbildību, ko uzliek tik patriotisks vārds, citi sprieda, ka tas ir absolūts neprāts un vai vispār mūsu valstī atļauts šādu vārdu jaundzimušajam dot. Par neparasto vārdu tolaik kādu mirkli šaubījās arī pati Magone un neslēpa aizvainojumu pret vīru, kurš bez viņas ziņas kādā no “Slavenības. Bez filtra” sērijām bija izpļāpājies gan par gaidāmās atvases dzimumu, gan iecerēto unikālo vārdu.

Uz dzimtsarakstu nodaļu reģistrēt jaundzimušo Magone tolaik devās viena pati, bez vīra un lēma par labu diviem vārdiem - Magnolija Latvija. Kā vēlāk atklāja Magone, potenciālo vārdu vidū bijusi arī Lavīze – par godu ģimenes nesen iegādātās Gulbenes mājas pirmajai īpašniecei. Tomēr tad viņa pārdomājusi, jo nav vēlējusies savu dzimtu saistīt ar pavisam nepazīstamu saimi.

Nu “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem bija iespēja ielūkoties mazās Magnolijas Latvijas gada jubilejas svinībās. Tiesa, tajās nevarēja piedalīties Žanis, jo viņš devies peļņā uz ārzemēm, taču Magone bija parūpējusies par īstu ballīti – ar baloniem, torti un pārsteigumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu