Bijušais skolnieks pārsteidz mašīnā dzīvojošu skolotāju ar prāvu naudas dāvinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hosē Vilaruels pie savas mašīnas.
Hosē Vilaruels pie savas mašīnas. Foto: Gofundme

Hosē Vilaruels, kā daudzi ASV un pasaules iedzīvotāji, globālās Covid-19 pandēmijas dēļ atrodas ne pārāk labā finanšu situācijā - skolotājs jau labu laiku dzīvo savā automašīnā, lai ar ietaupītajiem līdzekļiem palīdzētu citiem ģimenes locekļiem. Kāds bijušais skolnieks vīrieti viņa 77. dzimšanas dienā pārsteidzis ar patiesi sirsnīgu un nozīmīgu dāvanu, vēsta portāls "People".

Skolotājs no Kalifornijas štata dienvidiem jau kopš 2020. gada sākuma atrodas visai bēdīgā situācijā - viņš ir palicis ar ierobežotiem iztikas nodrošināšanas līdzekļiem saistībā ar skolu slēgšanu pandēmijas dēļ. Televīzijas kanāls "KCBS" noskaidrojis, ka vīrietis pārcēlies uz dzīvi savā mašīnā jau pirms vairākiem gadiem, lai spētu ietaupīt līdzekļus, kurus nosūtīt radiniekiem Meksikā.

"Es ar pašreizējo ienākumu līmeni nespēju atļauties atbalstīt savu ģimeni un īrēt īpašumu tepat," televīzijai atklājis Vilaruels.

Skolotāja ne pārāk ērtos dzīvošanas apstākļus pamanījis viņa bijušais skolnieks Stīvens Nava, kurš ievērojis, kā seniors katru rītu uzsāk, meklējot nepieciešamo savas mašīnas bagāžniekā.

Nava uzsācis ziedošanas akciju populārajā vietnē "GoFundMe", caur kuru sešu dienu laikā ir savākti 27 tūkstoši ASV dolāru.

"Misters V. bija jautrs un izpalīdzīgs skolotājs. Viņam ir grūtības "nostāties uz savām kājām" pēc pandēmijas sākuma un viņš katru nakti pārlaiž mašīnā, neraugoties uz dažkārt brutālajiem laikapstākļiem," kampaņas aprakstā minējis Nava.

Vīrietis apciemojis savu bijušo skolotāju viņa 77. dzimšanas dienā un pasniedzis 27 tūktošus ASV dolāru vērtu bankas čeku. Vilaruels vietējai televīzijai ir atklājis, ka jūtas neparasti un nemaz nav gaidījis šādu rīcību, savukārt Stīvens Nava žurnālistiem atklājis, ka, viņaprāt, "sabiedrībai viennozīmīgi būtu vairāk jāatbalsta skolotāji un viņu darbs".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu