Didrihsone par saviem skandāliem: Tagad par mani zina arī vīrieši, jo sievietes mājās kladzina, baumo (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Uzņēmēja un influencere Elīna Didrihsone, kuras vārds vairākkārt izskanējis dažādos skandālos, nu izteikusies par savu slavu STV Pirmā! sarunu raidījumā "Kad viņas satiekas".

"Man reizēm ir tāda sajūta, ka tas notiek kaut kur, bet tas nenotiek ar mani. Jo es dzīvoju savā dzīvē, savā "tauriņa" pasaulē un, ka tiešam, es pat neredzu un nedzirdu, kas tieši notiek - es tikai dzirdu "Elīna Didrihsone"," par savu atpazīstamību prāto jaunā uzņēmēja.

Izsakoties par visiem skandāliem, kuros izskanējis Didrihsones vārds, piemēram, ka viņa, iespējams, pārdod populārā Ķīnas internetveikalā iegādātas preces ar uzcenojumu un to, ka viņa Jauno gadu sagaidījusi ne savā mājsaimniecībā (kā zināms, ārkārtējās situācijas laikā ir aizliegti privāti pasākumi un pulcēšanās, izņemot pasākumi vienas mājsaimniecības ietvaros), Didrihsone atbild:

"Tā milzīgā ziņkāre, kāpēc tev veicas, kāpēc tev sanāk, kāpēc tu dari - nevienam nav skaidrs tas iemesls, kāpēc tev sanāk, un tāpēc viņi meklē dažādas tās intrigas."

"Man nav laika dzirdēt to, kas notiek apkārt," uzsver Didrihsone, kura uzskata, ka skandāli viņai patiesībā nākuši par labu.

"Skandāli mani ir pavirzījuši vēl trīs soļus uz priekšu. Jo tagad par mani zina arī vīrieši, jo sievietes mājās kladzina, baumo un uzzina arī vīrieši."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu