Pārsteidzoša izdzīvošana - Taivānā atrod piecas dienas kalnos apmaldījušos seniori

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sebastian Unrau/Unsplash

Kāda vecāka gadagājuma sieviete Taivānā, dodoties savākt savvaļas veltes, apmaldījusies kalnos Hualienas apgabalā. Seniore ir bijusi pazudusi piecas dienas, taču glābēji viņu atraduši bez īpašiem ievainojumiem, ziņo portāls "Focus Taiwan".

Radinieki paziņojuši par bezvēsts pazudušo 88 gadus veco Vu A-iņ 10. martā. Pensionāre ar motorolleru devusies kalnos, lai salasītu savvaļas dārzeņus, taču neatgriezās mājās.

Nākamajā dienā glābēji atrada Vu motorolleru, kas bija iesprūdis dubļos netālu no vietējiem kapiem. Viņi vairākas dienas pārmeklējuši apkārtni, bet sievieti atraduši tikai svētdien, 14. martā. Viņa gulējusi krūmos 600 metrus uz ziemeļiem no atstātā motorollera.

Sieviete bijusi pārsteigta, ieraugot glābēju komandu, jo domāja, ka atpūšas savās mājās. A-iņ ģimene paskaidrojusi, ka seniorei ir ar vecumu saistīti kognitīvie traucējumi.

Slimnīcā konstatēts, ka A-iņ ir viegla dehidratācija, nobrāzumi, sasitumi un kukaiņu kodumi. Sieviete visu šo laiku pavadījusi pie samaņas un viņas stāvoklis bijis stabils.

Sieviete stāstījusi, ka visas šīs dienas ēdusi ķīniešu sudraba zāles kātiņus, taču nespēja atcerēties, kur viņa bija pavadījusi naktis.

Seniores ģimene pateikusies glābējiem par darbu daudzu dienu garumā un paziņojusi, ka viņu radiniecei palikt neskartai ir palīdzējusi spēcīgā dzīvotgriba.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu