Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Lai mīlas prieki nebeigtos pārāk ātri. Efektīvi palīglīdzekļi baudas paildzināšanai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FUN FACTORY GmbH

Līdzekļi dzimumakta pagarināšanai ir vienas no populārākajām intīmprecēm. Palīglīdzekļu ir daudz, bet visiem mērķis ir viens: palīdzēt vīrietim ilgāk nodarboties ar seksu, attālinot orgasma brīdi. Tas ir īpaši aktuāli tiem kungiem, kuri piedzīvo pārāk agru ejakulāciju, nespejot izbaudīt pilnvērtīgu aktu ar partneri.

Ja abi partneri ir apmierināti ar akta kvalitāti un ilgumu, tad nav vajadzības to pagarināt, pat ja mīlas prieki ilgst vien pāris minūtes. Tomēr, ja ir vēlme paildzināt baudas mirkļus, tad var izmantot dažādus produktus, vēl labākam efektam vienlaicīgi liekot lietā vismaz divus palīglīdzekļus no plašā klāsta, kas paredzēti augšminētās problēmas risināšanai.

Erekcijas gredzeni

Erekcijas gredzeni ir iecienītākā pāru rotaļlieta un parasti arī pirmā mantiņa, ko pāri izvēlas mīlas dzīves spilgtināšanai. Tam ir vairāki iemesli. Pirmkārt, to ir viegli lietot, otrkārt, gredzena efektu var izbaudīt gan vīrietis, gan sieviete vienlaicīgi.

Erekcijas jeb locekļa gredzena galvenā funkcija ir tieši erekcijas stiprināšana un akta paildzināšana. Tas ir jāuzvelk pilnā erekcijas stāvoklī un jāatstāj pie pašas locekļa pamatnes, šādi saglabājot vēlamo locekļa stingrību.

Gredzens palīdz vīrietim vieglāk kontrolēt ejakulāciju, jo, pateicoties nospiestajam izvadkanālam, tā nenotiek tik strauji un neplānoti.

Kaut gan gredzens nespēj pilnībā nobloķēt sēklas izšļākšanu, tomēr tā spiediens palīdz vīrietim just kulminācijas tuvošanos, lai varētu palēnināt tempu, pamainīt pozu, padzerties ūdeni vai vienkārši uztaisīt mazu pauzīti, šādi paildzinot gultas priekus.

Foto: SexyStyle

Lai ķermenis pierastu pie jaunajām izjūtām un vīrietis iemācītos no gredzena gūt maksimālu efektu, pirmajās lietošanas reizēs to vajadzētu uzvilkt tikai uz pāris minūtēm, ar laiku paildzinot baudījumu līdz 5–15 minūtēm. Mantiņu noteikti nevajadzētu turēt uzvilktu stundu vai pat pusstundu – ja rodas diskomforts vai loceklis maina krāsu, gredzens ir nekavējoties jānoņem!

Lielāka jautrība abiem lietotājiem būs garantēta, izvēloties rotaļlietu ar papildu vibrējošo daļu, kas paredzēta klitorālai stimulācijai penetrācijas laikā.

Kas jāņem vērā izvēloties erekcijas gredzenu

1. Gredzena malām, kas ieskauj locekli, jābūt pēc iespējas platākām (vismaz 0,5 cm). Jo platākas un biezākas būs gredzena malas, jo patīkamāk mantiņa ieskaus locekli. Ja gredzens ir pārāk plāns, tad ir risks, ka tas iegriezīsies ādā vai neradīs vēlamo spiedienu.

2. Gredzena radītās sajūtas un efektu ietekmē ne tikai tā diametrs/apkārtmērs, bet arī daudzi citi faktori, tādēļ, saskaņojot gredzena izmēru ar dzimumlocekļa parametriem, ne vienmēr izdodas ar pirmo reizi “trāpīt desmitniekā”. Iespējams, būs jāizmēģina vairāki varianti, lai nonāktu pie īstā.

3. Izvēloties vibrējošu gredzenu, jāskatās, lai vibroelements būtu pietiekoši garš – ja tas būs pārāk īss, tad vibrācija koncentrēsies pie locekļa pamatnes un maksts ieejas, nespējot aizsniegties līdz klitoram. Nozīme ir arī vibroelemeta apjomam – platāka vibrācijas zona masēs ne tikai klitora ārējo daļu, bet arī kaunuma lūpas un zonu ap tām, kur slēpjas klitora iekšējā daļa.

4. Vislabākais gredzena materiāls ir silikons, jo tas būs hipoalerģisks, izturīgs, viegli kopjams un taustei patīkams.

5. Uzlādējamie modeļi vienmēr būs jaudīgāki un ar plašāku režīmu spektru nekā modeļi ar baterijām. Šāda veida gredzeni būs arī ūdensizturīgi – tos būs iespējams izmantot arī vannā, dušā, un vieglāk kopt, mazgājot zem tekoša ūdens.

6. Jebkurš erekcijas gredzens jāizmanto kopā ar ūdens bāzes lubrikantu, lai nebojātu rotaļlietas materiālu un radītu nepieciešamo slīdamību patīkamākām sajūtām.

Vieni no kvalitatīvākajiem gredzeniem ar vibroelementu ir Tenga Smart Vibe Ring. Tas apvieno visus labākos parametrus:

  • plats un elastīgs gredzens
  • garš un jaudīgs vibroelements
  • patīkams silikona materiāls
  • lādējams un ūdensizturīgs

Šo gredzenu var ērti izmantot arī kā klitorālo mantiņu vai citu erogēno zonu stimulatoru, jo rotaļlietas gredzenu var viegli uzvilkt uz diviem vai trīs pirkstiem. Šādi vibroelemets tiek stabili nofiksēts plaukstā un ir ir ērti izmantojams mīlas rotaļu laikā pat G-zonas stimulācijai.

Aktu paildzinošā intīmā kosmētika

Ir pieejami dažādi želejas veida vai izsmidzināmi līdzekļi, kas palīdz vīrietim ilgāk nodarboties ar seksu. Lielākā daļa no tiem samazina locekļa jutību un mazina pārkairinājumu, kas parasti ātri noved pie ejakulācijas. Locekļa galviņa var būt tik jutīga, ka vīrietis var sasniegt orgasmu jau pēc dažu minūšu stimulācijas.

Foto: SexyStyle

Atkarībā no izmantotā produkta, efekts var variēt no vieglas vēsuma sajūtas līdz pat izteiktai locekļa galviņas jutības mazināšanai ar anestezējošu efektu. Izmantojot līdzekļus dzimumakta paildzināšanai, ir rūpīgi jāseko lietošanas instrukcijai, lai sasniegtu vēlamo efektu. Gelus nepieciešams uzklāt un locekļa galviņas un iemasēt, īpaši pievēršot uzmanību saitītei – jutīgākajai locekļa daļai. Gelu var uzklāt arī visa locekļa garumā, ja arī tur ir nepieciešamība samazināt jutību, bet ir jāizvairās no vielas iekļūšanas urīnizvadkanālā. Ir svarīgi, lai līdzeklis nenokļūst uz sievietes dzimumorgāniem, jo šīs zonas jutību nav nepieciešams samazināt.

Parasti līdzekli ir jāuzklāj vismaz 5-10 minūtes pirms dzimumakta, lai tas paspēj iesūkties audos.

Ja mīlas rotaļās tiek izmantots prezervatīvs, tad nav nepieciešams tik ilgs laiks, lai līdzeklis iesūktos, jo prezervatīvs būs kā barjera, lai līdzeklis netiek noberzēts un nenokļūst uz sievietes dzimumorgāniem. Turklāt prezervatīvs palīdzēs vēl vairāk samazināt locekļa jutību, šādi paildzināt aktu. Izvēloties prezervatīvus, kuros jau ir iepildīts jutīgumu mazinošs gels, efekts var būt vēl intensīvāks. It īpaši, ja aktīvā viela ir benzokaīns, kas rada anestezējošu iedarbību. Svarīgi ir ļaut gelam iesūkties ādā un iedarboties. Tādēļ vēlams neuzsākt aktīvu penetrāciju jau pirmajās minūtēs, jo tad vīrietis var sasniegt baudas virsotnes vēl pirms līdzeklis paspēj sniegt vēlamo efektu. Aizvien populārāki kļūst arī geli pāriem, kam ir raksturīga dubulta iedarbība – vīrietim šāds līdzeklis sniedz aktu paildzinošu efektu, bet sievietei stimulējošu un paātrinošu.

Dabiska izturības trenēšana

Visdabīgākais veids, kā iegūt spēju kontrolēt ejakulāciju un akta ilgumu, ir regulārs treniņš. Vislabākais izturības treniņš ir biežu seksuālu aktivitāšu piekopšana ar intensīvu locekļa stimulāciju. Tas var būt biežs penetratīvs sekss vai bieža masturbācija. Labākajā gadījumā – abu aktivitāšu apvienojums, jo tās lieliski papildina viena otru. Ja sekss nav iespējams tik bieži, cik nepieciešams, tad ļoti labi var noderēt masturbatori – rotaļlietas locekļa masāžai.

Foto: SexyStyle

Īpaši labus rezultātus var sasniegt, ja ikdienā bieži izmanto masturbatorus, kuriem ir speciāli radīts reljefs intensīvai locekļa stimulācijai. Piemēram, Tenga Flip Zero ir masturbators, kas spēj radīt īpaši plašu sajūtu gammu, jo tam ir gan izteikts reljefs, gan vakuuma funkcija. Biežās rotaļās ar šāda veida mantiņu, loceklis pieradīs pie intensīvas stimulācijas, un turpmāk akta laikā nenotiks pāruzbudināšanās dēļ pārliekas jutības.

Lūk, te apskati kvalitatīvākos erekcijas gredzenus, šeit plašā klāstā atradīsi dažādus līdzekļus baudas mirkļu paildzināšanai, savukārt nākošajā rakstā varēs iepazīties ar dažādajiem vīriešu masturbatoru veidiem un iespējām tos integrēt arī aizraujošās pāru rotaļās.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle"

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu