VIDEO ⟩ Bļugers un Pitsburgas "Penguins" turpina uzvaru gājienu; Balcers atgriežas uz ledus zaudējumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers (no labās)
Teodors Bļugers (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī uzvaru sēriju turpināja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienība, izcīnot jau sesto uzvaru pēc kārtas.

Pitsburgas "Penguins" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (2:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Bostonas "Brunins" hokejistus.

Bļugers šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 39 sekundes (2:25 mazākumā un 0:08 vairākumā). Sev atvēlētajā laikā uz ledus latvietis izdarīja vienu metienu pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu, kā arī uzvarēja 46% iemetienu. Trešā perioda vidū Bļugers arī saņēma divu minūšu sodu par turēšanu ar nūju, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Trīs punktu mačs šoreiz padevās "Penguins" līderim Sidnijam Krosbijam, kurš atzīmējās ar vienu vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt zīmīgu rezultativitātes robežu sasniedza Jevgēņijs Malkins, kurš guva savu 1100. NHL rezultativitātes punktu, šajā mačā atzīmējoties ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli.

Vēl "Penguins" labā izcēlās Evans Rodrigess un Džeiks Gencels.

"Bruins" rindās precīzs bija Mets Grzelciks, atklājot spēles rezultātu, bet pēc tam pitsburgieši guva četrus bezatbildes vārtus.

Citā mačā zaudējumu cieta Rūdolfa Balcera Sanhosē "Sharks", kas viesos ar rezultātu 1:2 atzina Lasvegasas "Golden Knights" pārākumu.

Balcers šajā mačā laukumā atgriezās pēc neliela savainojuma un uz ledus pavadīja 13 minūtes un 42 sekundes, spēlējot otrajā virknējumā. Latviešu uzbrucējs atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vienīgos vārtus "Sharks" labā šajā spēlē guva Timo Maiers.

Balcers šosezon "Sharks" rindās laukumā ir izgājis 14 spēlēs, atzīmējoties ar septiņiem (2+5) rezultativitātes punktiem. Savukārt Bļugera kontā 28 mačos ir 15 (4+11) rezultativitātes punkti.

"Penguins" ar 28 spēlēs iekrātiem 37 punktiem Austrumu divīzijā ieņem trešo pozīciju, kamēr "Sharks" ar 25 punktiem 26 spēlēs ir pirmspēdējie Rietumu divīzijā.

"Sharks" nākamo maču aizvadīs naktī uz ceturtdienu atkārtoti tiekoties ar "Golden Knights", bet "Penguins" un "Bruins" jau šonakt aizvadīs otro dueli pēc kārtas pret "Bruins".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu