VIDEO ⟩ "Wanderers" vārtsargs pēc šaušalīgas sadursmes ievērojamu laiku pavada bezsamaņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rui Patrisio
Rui Patrisio Foto: AP/ Scanpix

Biedējoša epizode tika piedzīvota Anglijas premjerlīgas mačā starp Vulverhemptonas "Wanderers" un "Liverpool" vienībām.

"Wanderers" ar rezultātu 0:1 piekāpās aizvadītās sezonas čempioniem "Liverpool".

Vienīgos spēles vārtus pirmā puslaika kompensācijas laikā guva Diogo Žota, bet spēles izskaņā biedējošā epizodē cieta "Wanderers" vārtu vīrs Rui Patrisio.

Šķietami otros spēles vārtus mača 86. minūtē guva Mohameds Salāhs, bet pēcāk tie netika ieskaitīti, jo spēles tiesneša asistents bija pacēlis karodziņu, signalizējot, ka ēģiptietis piespēles saņemšanas brīdī bijis aizmugurē. 

Diemžēl minētajā epizodē savam vārtsargam virsū lielā ātrumā uztriecās "Wanderers" kapteinis Konors Kodijs. Tā rezultātā Patrisio bezsamaņā pavadīja vairāk nekā piecas minūtes, bet medicīnas personāls pie futbolista laukumā darbojās kopumā 13 minūtes.

"Wanderers" treneris Nuno Espirito Santo pēc mača nomierināja fanus, apgalvojot, ka viņš ar Patrisio jau ir runājis: "Viņš ir pie samaņas un atceras, kas notika. Ar viņu viss būs kārtībā."

Sociālajos tīklos fani vainoja FIFA pieņemto lēmumu par novēloto aizmugures karodziņu. Šis noteikums paredz, ka sānu tiesnesis situācijā, kurā potenciāli var rasties bīstama vārtu gūšanas iespēja, par aizmugures stāvokli signalizējošo karodziņu uzreiz nepaceļ, to izdarot tikai tad, kad vārti ir gūti vai epizode ir noslēgusies. Ja vārti tiek gūti, tad epizode nepieciešamības gadījumā tiek pārskatīta, izmantojot VAR sistēmu.

Nevar izslēgt iespēju, ka gadījumā, ja sānu tiesnesis karogu būtu pacēlis laicīgi un epizode būtu noslēgusies tajā pašā brīdī, Patrisio nebūtu iedzīvojies savainojumā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu