Samanta Tīna komentē sabiedrības reakciju par "Eirovīzijas" dziesmu: Es heiteriem nesekoju, man tam nav laika (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Artūrs Martinovs

12. martā dziedātāja Samanta Tīna nodeva publikas vērtējumam "Eirovīzijas" dziesmu un videoklipu "The Moon is Rising". Sociālajos tīklos par dzirdēto un redzēto valdīja nevienprātība. Nu viņa izdevumam "Kas Jauns?" komentēja šo neviennozīmīgo reakciju.

Mūziķe atzina, ka viņai nākot ļoti daudz vēstuļu no visas Eiropas, turklāt viņa pati nav dzirdējusi par dziesmu neko sliktu. Tāpat Tīna atzina, ka viņai nevajagot dziesmu, kas patiktu visiem.

"Parasti jau mūsējie, latvieši paši, ir tie skeptiskāk noskaņotie, bet arī šeit neko daudz neesmu dzirdējusi. Es gan arī heiteriem nesekoju, man tam nav laika.

Katram jau, protams, ir savs viedoklis, es esmu par vienlīdzību – par to arī ir dziesma. No ārzemēm jau izskanējuši viedokļi, ka šī dziesma nav tāda, kādas parasti dzirdamas Eirovīzijā," norādīja mūziķe.

2021. gada Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls notiks 22. maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā, bet pusfināli – pirmais 18. un otrais 20. maijā. Latvijas pārstāve Samanta Tīna uz skatuves kāps otrajā pusfinālā.

Foto: Samantas Tīnas Eirovīzijas dziesmas 'The Moon is Rising' klipa filmēšana

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu