Ļaudis sašutuši par "Zelta mikrofona" norisi pandēmijas laikā. Visi dalībnieki gan tikuši testēti (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdien, 16. martā, tiešraidē no Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma Mediju centra tika paziņoti "Zelta mikrofona 2021" laureāti. Tiesa, pasākuma norise pamatīgi sadusmoja daudzus sociālo tīklu lietotājus.

Tiešraidē un nākamajā dienā internetā par ceremoniju lasāmi daudzi neizpratnes un dusmu pilni ieraksti, cilvēkiem norādot uz iespējamiem epidemioloģiskās drošības pasākumu pārkāpumiem. 

Es atvainojos, bet, ja jau valstī šobrīd ir ārkārtes situācija, ja katru dienu saslimst simtiem cilvēku, tad, kāpēc tās...

Posted by Agnese Jaunozoliņa on Otrdiena, 2021. gada 16. marts

Es atvainojos, KO????? Šobrīd, tiešraidē, Zelta Mikrofons, ar PUBLIKU???? Jūs nopietni?? Pasaulē tak pandēmija,...

Posted by Ieva Krumina on Otrdiena, 2021. gada 16. marts

Te nu jāpiekrīt.. Samantas uznāciens vien bija viens liels tusiņš uz skatuves.. Organizēts pasākums ar visu publiku un...

Posted by Kristine Berga on Otrdiena, 2021. gada 16. marts

Atbildot uz cilvēku neizpratni, "Zelta mikrofona" galvenā producente Elita Mīlgrāve 16. marta rītā, pāris stundas pirms ceremonijas raidījumā "900 sekundes" norādīja, ka pasākumā piedalīsies tikai mūziķi, tie, kas saņem un nosauc balvas. 

"Mēs satiekamies studijā, mēs esam parūpējušies, un man ir ļoti liels prieks, ka mēs uztaisījām visiem testus un visi mūziķi ir veseli, tā ir labāka ziņa, ko es varēju saņemt. Tādēļ mēs varam satikties, strādāt un radīt svētkus skatītājiem," norādīja Mīlgrāve.

Tāpat viņa piebilda, ka mūziķi nevis pulcējās visi vienkopus, bet ieradās pasākuma norises vietā pakāpeniski katrs uz savu nomināciju, nodrošinot "plūsmu", lai nav pulcēšanās. 

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu