Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā no sprintera kļūt par maratonistu? Vīrieša seksuālās izturības treniņa noslēpumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FUN FACTORY GmbH

Par vibratoriem ir dzirdējis teju katrs, bet tikai retais zina, kas ir masturbators. Daudzi maldīgi uzskata, ka šī seksa rotaļlieta paredzēta tikai vientuļiem kungiem. Patiesībā aizvien populārākas kļūst masāžas ierīces, kas vizuāli nemaz nelīdzinās sievietes klēpim, bet izskatās kā futūristiski dizaina objekti un izmantojamas gan stiprā dzimuma baudai un seksuālās izturības treniņam, gan arī kaislīgām pāru rotaļām.

Daudzi šīs mantiņas joprojām asociē tikai ar mākslīgajām vagīnām (angļu val. — “pocket pussy”), un ne bez pamata, jo reālistiska izskata masturbatori joprojām nav zaudējuši savu popularitāti — ir pieejami pat tādi modeļi, kuru ārējā daļa veidota kā precīzs konkrētu pornoaktrišu vulvas atlējums.

Foto: SexyStyle

Tomēr šāda izskata masturbatoru izmantošanas iespējas parasti ir salīdzinoši limitētas – lielākoties tie ir paredzēti tikai masturbācijai, nevis baudas gūšanai kopā ar partneri.

Izmantošanai pārī ērtāki būs mazāka izmēra modeļi, kas liekami lietā vairākos veidos. Dažus masturbatorus iespējams izmantot arī kā uzmavas, atstājot uz locekļa vaginālās penetrācijas laikā. Ļoti iecienīts locekļa masāžas rīks ir mazās Tenga Egg olas. Tās ir kompaktas izmērā un ērtas izmantošanai ne tikai guļamistabā, bet, piemēram, arī automašīnā.

Foto: SexyStyle

Izcils piemērs tam, ka inovācijas ir sasniegušas arī seksa rotaļlietu jomu, ir “Arcwave Ion” – tas ir pirmais vīriešu masturbators, kas izmanto gaisa plūsmas tehnoloģiju, lai stimulētu tikai saitīti – jutīgāko locekļa daļu, kas atrodas tieši pie tā galviņas. Šī stimulācijas pieredze ir unikāla, jo krasi atšķiras no kulminācijas, kas gūta no klasiskās masturbācijas vai dzimumaktā. 

Kas jāņem vērā, izvēloties masturbatoru

1. Ja ir vēlme masturbācijas laikā ar plaukstu kontrolēt rotaļlietas spiedienu uz locekli, tad jāizvēlas modeļi bez korpusa vai ar speciālām korpusā iestrādātām pogām, lai būtu iespēja tos saspiest. Ar šādām īpašībām ir apveltīts, piemēram, Tenga Flip Zero. Šo mantiņu var likt lietā ne vien baudas gūšanai, bet arī vīrieša seksuālās izturības treniņam. Ar laiku loceklis pieradīs pie intensīvas stimulācijas, un turpmāk akta laikā nenotiks pārlieku ātra sēklas noplūde.

Foto: SexyStyle

2. Ja ir interese izmēģināt rotaļlietu ar vibrāciju, tad var izvēlēties klasiskā tipa masturbatorus ar pievienojamu vibroelementu. Piedāvājumā ir arī dažādi vibromasažieri, kas ne vienmēr ir paredzēti penetratīvas sajūtas imitēšanai, bet gan locekļa galviņas vai locekļa pamatnes vibromasāžai.

3. Masturbatora lietošanai un kopšanai vienmēr būs nepieciešams ūdens bāzes lubrikants un pūderis. Ūdens bāzes lubrikants nodrošinās labāku slīdamību un nebojās mantiņas materiālu. Pēc rotaļlietas izmazgāšanas vēlams to uzglabāt iepūderētu, lai masturbators nekļūtu lipīgs un nezustu maigā materiāla īpašības. Pūderēt nepieciešams visus mīkstā materiāla (miesas imitācijas un želejveidīgos) masturbatorus, savukārt silikona vibromasažierus pūderēt nav nepieciešams.

Šeit vari aplūkot plašo masturbatoru klāstu, bet nākošajā rakstā runāsim par locekļa uzmavām un vakuuma pumpjiem un to dāvātajām iespējām falla izmēra korekcijai. 

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu