Kurā Eiropas pilsētā šobrīd var izjust "dzīvi pirms pandēmijas"?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mistervlad/shutterstock.com

Tā kā daudzās Eiropas valstīs turpinās Covid-19 ierobežojumi, Madridi, Spānijas galvaspilsētu, apmeklē neskaitāmi daudz tūristi, lai izbaudītu, kāda bija ceļošana pirms pandēmijas, ziņo portāls "Euronews".

Spānijas galvaspilsētā ir ievērojami samazināti Covid-19 ierobežojumi, tādēļ daudz tūristu pulcējas Spānijas galvaspilsētā, lai izbaudītu ceļošanas sajūtu, kāda bija pirms pandēmijas. Madridē ir atvērti bāri, restorāni un veikali.

Kamēr citas Eiropas valstis atgriežas pie stingrākiem Covid-19 izplatības ierobežošanas pasākumiem, Madride ir izvēlējusies diezgan neparastu pieeju, atverot tūrisma un viesmīlības nozari, kurā strādā 13 procenti Spānijas darbaspēka.

Pašlaik Spānijā bez darba palikuši ir četri miljoni cilvēku, tādēļ Madride cenšas panākt līdzsvaru starp sabiedrības veselības prioritātēm un stagnējošās vietējās ekonomikas stimulēšanu.

Madrides policijas priekšnieks Hosē Morkilo portālam "Euronews" sacīja, ka tūristi ierodas no visas Eiropas, ceļojot arī grupās. Viņš norādīja, ka tūristi bieži rīko ballītes arī savos apartamentos, kas rada problēmas kārtības sargiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu