VIDEO ⟩ Īsziņas rakstīšanas dēļ autovadītājs izraisa nopietnu avāriju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Brian A Jackson/Shutterstock.com

17. martā Rumbulā notikusi divu automašīnu avārija, kuras iemesls ir saistīts ar uzmanības novēršanu no ceļa, ziņo raidījums "Degpunktā".

Šajā negadījumā ir stipri bojāti transportlīdzekļi. Avārija varēja beigties ar daudz nopietnākām sekām, ja visi "Toyota" spēkratā sēdošie nebūtu piesprādzējušies.

Negadījuma iemesls, kādēļ "Renault" mikroautobusa vadītājs ietriecās priekšā braucošajā spēkratā, ir zināms. Šoferis braukšanas laikā skatījās sava mobilā telefona ekrānā.

"Cilvēks pats atzina, ka telefonu – to viņš pats nenoliedza, īsziņu lasīja. Tā ir firmas mašīna, pasūtījuma busiņš, izvadā preces, lasīja īsziņas," stāsta "Toyota" pasažieris Mareks.

Automašīnā Mareks bija blakussēdētājs, bet pie stūres brauca viņa sieva, kamēr aizmugurē atradās divi nepilngadīgi bērni. Saime mēroja ceļu mājās, lai svinētu ģimenes svētkus.

Kamēr avārijā iesaistītie gaidījuši ceļu policijas ierašanos, Maskavas ielā izveidojās pamatīgs sastrēgums, jo faktiski abas joslas bija bloķētas.

Garā automašīnu rinda sāka kustēties uz priekšu tikai tad, kad likumsargi piefiksēja negadījumu un ļāva īpašniekiem pārvietot sasistos spēkratus ceļmalā.

Video: raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu