Bijušais "Mavericks" centra spēlētājs pēc traģiska satiksmes negadījuma palicis paralizēts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šons Bredlijs
Šons Bredlijs Foto: AP/ Scanpix

Satiksmes negadījumā pamatīgi cietis bijušais Dalasas "Mavericks" centra spēlētājs Šons Bredlijs, vēsta komandas mājas lapa.

Tiek ziņots, ka 48 gadus vecais Bredlijs janvāra izskaņā cieta satiksmes negadījumā, kā rezultātā bijušais basketbolists ir zaudējis spēju kustēties.

Bredlijs ar brauca ar divriteni netālu no savas mājas Jūtā, kad viņu notrieca automašīna. Sadursmes rezultātā pamatīgi cieta bijušā basketbolista mugurkauls.

Kopš traģiskā negadījuma, bijušais spēlētājs atrodas smagā rehabilitācijas procesā un ārsti nav slēpuši, ka basketbolistam priekšā ir vēl garāks un sarežģītāks atlabšanas periods.

"Mūsu domas un lūgsnas ir ar Šonu Bredliju. Ziņas pienāca tikai pēdējās stundās un es zinu, ka visa "Mavericks" ģimene jūtas līdzīgi. Mēs ceram, ka viņam paliks labāk. Ļoti traģiskas ziņas, ko dzirdēt," sacīja "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails.

229 centimetrus garais Bredlijs ir viens no visu laiku garākajiem NBA spēlētājiem, kā arī labākajiem metienu bloķētājiem. Bredlijs ar vidēji mačā 2,55 bloķētiem pretinieku metieniem ieņem devīto pozīciju visu laiku labāko metienu bloķētāju sarakstā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu