Demija Lovato atklāj, ka tikusi izvarota

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Demija Lovato (28) savā dokumentālajā filmā atklājusi skaudrus pagātnes faktus - viņa, būdama pusaudze, tikusi izvarota.

Lovato apgalvo, ka seksuālais uzbrukums esot noticis laikā, kad viņa strādāja "Disney" kanālā. 

Dziedātāja neatklāj sava pāridarītāja vārdu, taču norāda, ka pēc notikušā viņai "nācies šo personu redzēt visu laiku".

"Mans #MeToo stāsts ir tāds - es esmu izstāstījusi kādam, ka viņš man to ir nodarījis, taču viņam par to nebija nekādu nepatikšanu. Es vienkārši šo noklusēju, jo man vienmēr ir bijis ko teikt, bet es esmu nogurusi no tā, ka man jāatver sava mute."

"Jā, mēs tajā laikā tikāmies, taču es teicu, ka tas nekur tālāk nevedīs. Taču viņam tas nebija svarīgi, viņš to darīja tik un tā. Un es to pieņēmu un iestāstīju sevi, ka tā bija mana vaina, jo es taču iegāju istabā kopā ar viņu," atklāta ir Lovato.

Pēc šī negadījuma viņa sev "darīja pāri" un saskārās ar bulīmiju.

Tāpat Lovato atklāj, ka tolaik vairākas jaunās zvaigznes nēsāja "solījuma gredzenu", kas simbolizē apņemšanos nenodarboties ar seksu līdz kāzām. Tāds bijis arī brāļiem Džonasiem. 

"Tad ko, man vajadzēja par to runāt publiski pēc tam, kad esmu atklājusi, ka man ir "solījuma gredzens"? Sešus mēnešus vēlāk, man ir jāsaka, ziniet, man bija sekss, lai gan tā bija izvarošana? Daži to tā neuztvers," norāda dziedātāja.

Jau vēstījām, ka Lovato dokumentālā filma "Demija Lovato: Dejot ar velnu" (Demi Lovato: Dancing With the Devil) pirmizrādi piedzīvos 23. martā vietnē "YouTube". Filmā viņa runās par teju letālo incidentu, kad 2018. gadā pārdozēja narkotikas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu