Ērai pienācis gals - Habibs Nurmagomedovs oficiāli noslēdz MMA karjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/ Scanpix

UFC zvaigzne Habibs Nurmagomedovs savā "Instagram" kontā ir pielicis punktu spekulācijām par atgriešanos oktagonā - viņš savu pēdējo cīņu UFC jau ir aizvadījis.

Sākotnēji Nurmagomedovs par karjeras noslēgšanu paziņoja pēc aizvadītā gada oktobrī izcīnītās uzvaras pār Džastinu Geiči.

Tomēr teju uzreiz pēc dueļa noslēguma parādījās spekulācijas par dagestānieša atgriešanos oktagonā. Arī pats UFC prezidents Deina Vaits sacīja, ka darīs visu, lai savu zvaigzni atgrieztu oktagonā, rīkojot vairākas tikšanās ar nu jau bijušo vieglā svara čempionu.

Tomēr nu arī pats Deina Vaits savā "Twitter" kontā ir paziņojis, ka neturpinās "cīņu" par Nurmagomedova atgriešanos oktagonā: "Viņš oficiāli ir noslēdzis karjeru. Vērot tevi darbībā bija satriecoši. Paldies par visu un izbaudi to, kas tevi sagaida nākotnē."

Savā "Instagram" kontā pateicību visai UFC organizācijai pauda arī pats Nurmagomedovs.

"Deina Vait, paldies tev, brāli, kā arī visam UFC par iespēju sevi pierādīt. Jūs esat ar šo sporta veidu esat izmainījuši daudzas dzīves. Deina - es nekad neaizmirsīšu tavu attieksmi pret mani, mans tēvs to neaizmirsa un arī mani dēli atcerēsies tevi. Šodien bija īsta saruna starp īstiem vīriem.  Paldies arī komandai, sparinga partneriem un visiem faniem. Ceru, ka jūs pieņemsiet manu lēmumu un saprotat mani," rakstīja cīkstonis. 

Ņemot vērā, ka Nurmagomedovam piederošā vieglā svara čempiona josta ir kļuvusi vakanta, 15. maijā "UFC 262" cīņu šova ietvaros par to cīnīsies Čārlzs Oliveira un Maikls Čenlders.

Nurmagomedovs savas karjeras laikā 29 profesionālajās MMA cīņās izcīnīja tikpat uzvaras, pieveicot tādas sporta superzvaigznes kā Konoru Makgregoru, Edsonu Barbosu, Dastinu Porjē, Džastinu Geiči un citus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu