Video ⟩ Kurucs vēl nedebitē jaunajā komandā, "Bucks" izcīnot sesto uzvaru pēc kārtas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs sestdien traumas dēļ palika ārpus pieteikuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, viņa jaunajai komandai Milvoki "Bucks" svinot uzvaru.

Viena no NBA vadošajām vienībām "Bucks" savā laukumā ar rezultātu 120:113 (26:33, 31:17, 31:34, 32:29) uzvarēja Sanantonio "Spurs" un izcīnīja sesto panākumu pēc kārtas.

Kurucs šonedēļ maiņas darījumā no Hjūstonas "Rockets" nonāca "Bucks" komandā. Cēsniekam pēc 28.februāra spēles tika konstatēts sastiepums vēdera muskulatūras kreisajā pusē un kopš tās reizes viņš nav atgriezies laukumā. Pirms sestdienas mača viņa statuss spēlei bija "zem jautājuma zīmes", kas vieš cerību, ka latvietis tuvākajos dueļos debitēs "Bucks" kreklā.

Maiņas darījumā līdz ar Kurucu "Bucks" komandā ieradās pieredzējušais uzbrucējs Entonijs Leons Takers, kurš savā pirmajā spēlē Milvoki vienībā 13 minūtēs izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.

"Bucks" zvaigzne Jannis Adetokunbo guva 26 punktus, 15 reizes rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem, tikai par divām atpaliekot no "triple-double". Vēl mājiniekiem 23 punktus guva Kriss Midltons, bet 21 punkts bija Džrū Holidejam.

"Spurs" rindās ar jaunu karjeras rekordu - 31 punktu - izcēlās Lonijs Volkers, bet 22 punkti bija Demaram Derouzenam.

Sanantonio komandas galvenais treneris Gregs Popovičs ir vienas uzvaras attālumā, lai svinētu 1300.panākumu karjerā. Šo robežu pārsnieguši tikai divi treneri - Dons Nelsons (1335) un Lenijs Vilkenss (1332).

"Bucks" ar 27 uzvarām 41 spēlē ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet "Spurs" ar 22 panākumiem 39 cīņās ir septītā Rietumos.

"Bucks" turpinājumā mājas spēļu sērijas otrajā mačā pirmdien spēkosies ar Indiānas "Pacers", kuru 3.februārī pārspēja ar 130:110, realizējot 21 tālmetienu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu