Esi jauna darba meklējumos? Vīna darītava meklē radošu kandidātu, kuram maksās 10 000 dolārus mēnesī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kite_rin/shutterstock.com

Marta sākumā Mērfija Gudē vīna darītava izsludinājusi darba vakanci vienam gadam, kurā noteikts, ka darbinieks ne tikai varēs pārcelties uz saulaino Kaliforniju, bet arī gadu varēs dzīvot, nemaksājot īres maksu, ziņo portāls CNN.

"Vai jūs vienmēr esat vēlējušies dzīvot elpu aizraujošajā vīna zemē Sonomā… ar 10 000 dolāru algu mēnesī un iespēju gadu nemaksāt īres maksu?" rakstīja vīna darītava.

Kā galveno prasību, lai pieteiktos darbam, vīna darītava vēlas video pieteikumu no tiem potenciālajiem darbiniekiem, kuri ir vismaz 21 gadu veci un kuriem ir atļauts strādāt Amerikas Savienotajās Valstīs, paskaidrojot, kāpēc kandidāts uzskata, ka šis ir viņa sapņu darbs.

Mērfija Gudē vīna darītavas jaunajam darbiniekam pirmajos mēnešos darba pienākumi būs apzināti plaši, ļaujot darbiniekam izvēlēties, kuri vīna ražošanas aspekti viņu visvairāk interesē.

Papildus citiem darba pienākumiem, jaunajam darbiniekam būs jāapgūst zināšanas par vīna dārziem, vīna darītavā un e-komerciju.  

Uzņēmums arī ziņoja, ka darbinieks attīstīs ciešas darba attiecības starp vīna darītavas funkcijām un komandu, lai veicinātu informētību un palielinātu pieprasījumu pēc Mērfija Gudē vīnu produkcijas.

Uzņēmums novērtēs pieteikumus, kuros būs radošums, pieredze un attiecīgo prasmju kopums. Kandidāti var pieteikties šai vakancei līdz 30. jūnijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu