Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Vai lielāks ir labāks? Seksa rotaļlietas, kas pierāda — izmērs ir stiepjams jēdziens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FUN FACTORY GmbH

Nevar noliegt, ka dzimumlocekļa izmēram ir nozīme akta laikā. Tomēr, jāņem vērā, ka lielāks ne visos gadījumos nozīmē labāks. Gan cilvēku vēlmes, gan fiziskie dotumi ir ļoti atšķirīgi, tādēļ ar jebkāda izmēra fallu ir iespējams pilnvērtīgs un baudpilns akts. Galvenā veiksmes atslēga ir atbilstošas pozas, stimulācijas veidi un pareizi piemeklētas intīmās mantiņas, kas var krietni vien uzlabot mīlas rotaļu kvalitāti. Šoreiz stāstīsim par dzimumlocekļa vakuumsūkņu un uzmavu pielietojumu.

Erektilā disfunkcija skar aptuveni 17–18 procentus Latvijas vīriešu. Izplatība katrā vecuma grupā atšķiras, un, vīrietim novecojot, problēma kļūst arvien aktuālāka. Ja vien erekcijas traucējumi nav saistīti ar psiholoģiskiem faktoriem vai nopietnākām saslimšanām, šīs problēmas risināšanai var līdzēt vakuuma pumpji, mazinot iespējamos asinscirkulācijas traucējumus.

Dzimumlocekļa vakuumsūkņi

Vakuuma pumpjus var izmantot pirms akta erekcijas veicināšanai vai profilaktiskos nolūkos ikdienā – lai mazinātu iespējamos asinscirkulācijas traucējumus.

Foto: SexyStyle

Tomēr, kaut gan erekcijas traucējumi visbiežāk norāda uz asinsvadu problēmām, tikpat labi tie var būt psiholoģiska rakstura vai kādas nopietnākas slimības vēstneši. Tādēļ,

pirms sākat pašārstēšanos ar vakuuma pumpja palīdzību, noteikti būtu ieteicams vērsties pie ārsta un pārbaudīt veselību.

Arī sievietēm ir pieejami vakuumpumpji, kas paredzēti kaunuma lūpu un klitora jutības veicināšanai. Pumpi uzliek uz vulvas un izsūknē gaisu, radot vakuuma efektu, lai piepludinātu asinis šai zonai. Parasti šī manipulācija tiek veikta, lai turpmākās rotaļas būtu izteiksmīgākas un tālākā stimulācija intensīvāka.

Seksa rotaļu laikā abi dzimumi var izmantot mazos pumpīšus arī krūšu galu kairināšanai, lai padarītu tos izteiksmīgākus un jutīgākus.

Kas ir hidropumpis un kā to izmantot

Hidropumpjus izmanto dzimumlocekļa palielināšanai, iztaisnošanai un erekcijas uzlabošanai. Šīs ierīces darbības princips ir negatīvā spiediena radīšana dzimumlocekļa audos, kā rezultātā palielinās audu iestiepums un tiek stimulēta audu dalīšanās. Negatīvo spiedienu dzimumlocekļa audos panāk mehāniski, no cilindra izspiežot ūdeni, un, atkarībā no izmantotās manšetes, dzimumloceklī tiek radīts noteikts negatīvais spiediens. Atšķirībā no gaisa vakuuma pumpjiem, šķidrumu praktiski nav iespējams saspiest, līdz ar to negatīvais spiediens vienmērīgi iedarbojas uz visu dzimumlocekli, stimulējot pastiprinātu asins pieplūdumu un audu iestiepumu.

Lai efekts būtu manāms, šis process jāveic regulāri un diezgan bieži – vairākas reizes nedēļā vai pat katru dienu.

Pie tam process nav masturbācija un var būt pat nepatīkams. Tāpēc ir kārtīgi jāizsver, vai tiešām locekļa palielināšana ir nepieciešama.

Maksimāli labam rezultātam pumpjus vēlams izmantot komplektā ar ūdens bāzes lubrikantu un speciāliem krēmiem, kas veicina asins cirkulāciju. Hidropumpju lietotājiem jāizvēlas īpašs gels, kas uzlabo šūnu dalīšanos un audu piebriešanu.

Locekļa uzmavas

Diezgan bieži vīrieši vēlas lietot uzmavas, lai panāktu locekļa tūlītēju palielinājumu. Ja tas tiek darīts, sekojot stereotipam, ka "lielāks ir labāks", tad rezultāts var būt pretējs cerētajam. Seksa rotaļlietu pārdevēji ir novērojuši, ka sievietes baudas gūšanai biežāk izvēlas vidēji maza un vidēja izmēra locekļu atveidojumus, un arī uzmavas saviem kungiem dāmas izvēlas reti.

Foto: SexyStyle

Jāatceras, ka vairumā gaidījumu sievietes baudu gūst no klitorālas stimulācijas. Lielāka nozīme ir nevis falla izmēram, bet gan seksa pozām, kurās loceklis atrodas pareizā leņķī, lai stimulētu G-punktu.

Ja ar partneri tomēr nolemjat, ka tiešām ir vēlme pagarināt locekļa ievietojamās daļas garumu, tad jāizvēlas pagarinoša uzmava. Tomēr jārēķinās ar to, ka var nākties vilties, jo garāks loceklis sievietei var radīt diskomfortu, pālieku sakairinot dzemdes kakliņu. Turklāt jebkura uzmava locekli padarīs arī platāku, tādēļ ar partneri noteikti ir jāizrunā, vai tiešām tas ir vēlams.

Saīsinošās locekļa uzmavas jeb ierobežojošie gredzeni

Ir arī situācijas, kad nepieciešams pilnīgi pretējs efekts – saīsināt locekļa ievietojamās daļas garumu, jo, kā izrādās, daudzām sievietēm pārāk liels vīrieša penis sagādā problēmas un liedz gūt baudu. Šajā gadījumā nav nepieciešama ķirurģiska procedūra, bet gan speciāli buferi. Buferis pēc formas ir veidots kā erekcijas gredzens – tā uzdevums ir neļaut loceklim ieslīdēt makstī vai anālajā atverē pilnā garumā.

Foto: SexyStyle

Arī pie aktīvākas penetrācijas šie ierobežojošie gredzeni var radīt patīkami amortizējošu un atsperīgu sajūtu. Tie nosedz ar kaunuma apmatojumu klāto zonu un ir lielisks risinājums arī tajos gadījumos, kad apmatojums var traucēt mīlas rotaļām.

Kas jāņem vērā, izvēloties locekļa uzmavu

  • Uzmavai jābūt no kvalitatīva materiāla – vislabāk izvēlēties medicīnisko silikonu. Ja uzmavai ir izteikts gumijas aromāts vai tā ir lipīga, tad tas noteikti nebūs labākais variants – it īpaši jutīgas ādas īpašniekiem un alerģiskiem cilvēkiem.
  • Rotaļlietas ar izteiktu ārējo reljefu ir paredzētas intesīvākai maksts vai anālās atveres sieniņu masāžai. Reljefa radītais efekts ir labāk izjūtams anālās stimulācijas laikā. Maksts ir mazāk jutīga – ja uzmavas reljefs ir pārāk izteikts, materiāls pārāk ciets vai netiek izmantots pietiekoši daudz lubrikanta, maksts sieniņas var tikt traumētas.
  • Jāpievērš uzmanība arī uzmavas iekšējam reljefam. Ja tās iekšpuse ir pilnīgi gluda, tad mantiņa loceklim nesniegs nekādas izjūtas, pasliktinot erekciju. Ja iekšpuse ir ar reljefu, tad loceklis tiks stimulēts un erekcija nezudīs.
  • Mantiņai ir jābūt aprīkotai ar papildus cilpu, lai to nofiksētu ap sēkliniekiem. Ja uzmavu nebūs iespējams piestiprināt pie sēkliniekiem, tā slīdēs nost. No maksts mantiņu dabūt ārā būs viegli, bet pastāv risks, ka uzmava var pārāk dziļi ieslīdēt anālajā atverē, un tad to izņemt būs problemātiski.
  • Uzmavas nav prezervatīvi – tās nedrīkst izmantot kā kontracepcijas līdzekli! Vispirms uz dzimumlocekļa ir jāuzvelk prezervatīvs, un tikai pēc tam jāliek virsū uzmava.
  • Komplektā ar uzmavām vienmēr ir jāizmanto lubrikants uz ūdens bāzes. Ar lubrikantu vēlams ieziest gan uzmavas iekšpusi, gan ārpusi, lai mantiņas lietošana būtu komfortabla un nekur nerastos nepatīkama berze.

Lūk, te vari izpētīt vakuumsūkņu klāstu, savukārt šeit atradīsi kvalitatīvākās uzmavas.

Raksts tapis sadarbībā ar "SexyStyle"

.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu