Indra Salceviča pēc šķiršanās atkal piereģistrējusies "Tinderī", taču attiecības veidot nevēlas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Blogere un "body positive" kustības aizsācēja Latvijā Indra Salceviča, viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas”, atklāja, ka pēc šķiršanās no vīra nopietnas attiecības nemeklē. 

“Es neloloju nekādas ekspektācijas par savām attiecībām nākotnē. Es noteikti nebūšu tā, kas tagad veidos attiecības. Kādu laiciņu es neskatīšos tajā virzienā. Ir jāizaug bērniem, veidojot attiecības ir vajadzīgs laiks,” atklāj Salceviča.

Tiesa, tas gluži nenozīmē, ka viņa nebūtu ieinteresēta jaunām iepazīšanām – Salceviča ir “atgriezusies” vietnē “Tinder” un devusies jau uz randiņiem.

Slavenā blogere šajā vietnē izvēlējusies reģistrēties nevis ar izskaistinātām fotogrāfijām, bet gan ar bildēm, kas atklāj viņu tieši tādu, kāda viņa ir. Viņa ir pārliecināta - viens no nerakstītajiem “Tinder” likumiem ir atklāti pateikt, ar kādu mērķi esi lietotnē reģistrējies – meklē nopietnas attiecības, “gultas priekus,” vai vēlies vienkārši papļāpāt – lai citi saprot “ar ko ir darīšana”.

Arī viņa pati savā profila visai detalizēti norādījusi savas vēlmes:

“Nopietnas attiecības nevēlos, vienas nakts sakarus nevēlos, aiziesim “kafijā” un tad redzēsim, kur tas viss vedīs.”

Salceviča pajoko, ka meklējot “draudzību ar bonusiem” jeb “friends with benefits”.

“Kad viņas satiekas” studijā dāmas vaicāja arī par Indras šķirtajām attiecībām un interesējās, kā drosmīgi pieņemt lēmumu katram doties uz savu pusi? Indra ir atklāta saka – pamudinājums ir pārliecība, ka tā vairs nevēlies dzīvot.

“Ja tu saproti, ka tā vairs nevēlies dzīvot, ir jāšķiras. Attiecības veido abi – ja tu “strādā”, bet otrs “nestrādā”, tā nav pareizā formula,” saka Indra un pastāsta, ka ar vīru attiecībām pielikuši punktu to “zenītā”.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu