Trešdienas horoskops: 24. marts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 24. martam. 

AUNS Vēlēsies kontaktēties ar cilvēkiem, izteikt savu viedokli. Labs laiks tiem, kuri saistīti ar nekustamā īpašuma sfēru. Risinot juridiskas nianses, esi nedaudz piesardzīgāks!

VĒRSIS Nekļūsti egoistisks, centies vairāk ievērot apkārtējo vēlmes un ieceres. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, paļaujies uz savu intuīciju, tā daudz ko pateiks priekšā!

DVĪŅI Kaut arī tev vairāk gribēsies darīt visu lēnām un nesteidzīgi, tomēr situācija piespiedīs rīkoties ļoti aktīvi. Dienas beigās vari justies kā izspiests citrons, taču ieguldītie pūliņi būs tā vērti.

VĒZIS Pat ja saskaries ar nopietniem sarežģījumiem, neļauj stresam un dusmām ietekmēt tavus lēmumus. Centies būt tālredzīgs un vairāk vadīties no ilgtermiņa izdevīguma viedokļa.

LAUVA Kolēģi atbalstīs tavas idejas. Nav izslēgts, ka gūsi arī augstākstāvošo atzinību un cieņu. Labs laiks, lai nāktu klājā ar jauniem projektiem. Ģimenes dzīvē tieksies pēc saskaņas.

JAUNAVA Būs grūti savaldīt emocijas, tāpēc centies neiesaistīties strīdos. Labāk pievērs savu uzmanību radošām lietām. Vakars piemērots, lai relaksētos ar meditācijas, jogas palīdzību.

SVARI Nāksies šķirot vajadzīgo no liekās informācijas. Daudz strādāsi ar datoru. Iespējams, parādīsies iespēja paplašināt savus lietišķos kontaktus. Ģimenes dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas.

SKORPIONS Šodien lieti noderēs tavas psihologa dotības. Spēja izprast otru cilvēku var būt vitāli svarīga ne tikai privātajā dzīvē, bet arī darba jomā. Vakaru pavadi mierīgā gaisotnē!

STRĒLNIEKS Darbā būsi neapturams, sasniegsi arvien jaunas virsotnes, kas cels tavu pašnovērtējumu. Attiecībās ar apkārtējiem vēlēsies teikt galavārdu, jo uzskatīsi, ka vislabāk zini pareizo risinājumu.

MEŽĀZIS Būsi ieguvis kādu sen kārotu lietu vai izpildījis kādu tuvam cilvēkam dotu solījumu. Iespējamas romantiskas tikšanās, kas nākotnē var kļūt nozīmīgas.

ŪDENSVĪRS Apņēmības pilns tieksies bagātināt savas zināšanas. Iespējams, pat dosies uz ārzemēm, lai īstenotu savas ambīcijas izglītības jomā. Nav vēlams veikt lielus pirkumus un kārtot tieslietas.

ZIVIS Būsi diezgan noslēdzies sevī. Tu vēlēsies izvērtēt tuvākās nākotnes plānus. Kaut arī tev patīk lēmumus pieņemt pašam, tomēr der arī ieklausīties apkārtējo domās!

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu