Ceturtdienas horoskops: 25. marts (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 25. martam. 

AUNS Tu labprāt izmantosi iespēju paceļot vai pavadīt dienu mājās. Nekas traks nenotiks, ja paņemsi vienu brīvdienu vai pat vairākas un dosies ceļā. Mīļotais cilvēks būs atsaucīgs un pretimnākošs.

VĒRSIS Visiem no tevis kaut ko vajadzēs, gluži vai tiksi rauts uz pusēm. Ja negribi pārstrādāties, izmanto visus iespējamos saziņas līdzekļus, lai visur nebūtu jādodas kājām un jāstāv klāt katram notikumam.

DVĪŅI Piemērota diena, lai atrisinātu dažādus strīdus, izrunātos, kontaktētu ar cilvēkiem. Nav izslēgta iepazīšanās lietišķā atmosfērā, kas vakara gaitā pāraugs romantiskā flirtā.

VĒZIS Šodien atturies no iepirkšanās, citādi pārtērēsi savu mēneša budžetu. Labs laiks reklāmas pasākumiem, izbraukumiem, kontaktu veidošanai. Neliec mīļotajam cilvēkam izdabāt katrai tavai iegribai.

LAUVA Tev patiks aprunāties, dot padomus pa labi un pa kreisi. Nav izslēgts, ka piedalīsies vai iesaistīsies kādā domubiedru grupas darbībā. Neesi pārāk uzbāzīgs, jo tādējādi radīsi pretēju efektu vēlamajam.

JAUNAVA Gribēsi darboties aktīvāk un daudzpusīgāk nekā līdz šim. Nepatiks, ja kāds no apkārtējiem slinkos. Iespējams, veidosi jaunas romantiskās vai biznesa attiecības.

SVARI Vari pieteikt savu dalību dažādos kursos un profesionālās attīstības programmās. Ja veiksmīgi izmantosi saņemto informāciju, iespējami panākumi. Vakars, visticamāk, paies jautrā noskaņojumā.

SKORPIONS Būsi komunikabls, viegli tiksi galā ar situācijām, kas citkārt sagādātu galvassāpes. Palīdzēsi saglabāt mieru un ticību saviem spēkiem arī apkārtējiem, sniegsi nepieciešamo atbalstu draugiem.

STRĒLNIEKS Laba diena dažādu starpniecisku jautājumu risināšanai. Būs vēlme mainīt kaut ko savā dzīvē, iesaistīties sabiedriskās aktivitātēs. Vakaru vēlams pavadīt draugu pulkā.

MEŽĀZIS Šodiena, visticamāk, paies nemierīgi. Tu aktīvi darbosies, gribēsi vienlaicīgi izpausties vairākās dzīves jomās un rezultātā vakarā būsi pārguris. Vislabāk relaksēties palīdzēs masāža.

ŪDENSVĪRS Vari izpausties daudzpusīgi, bet nerīkojies pārsteidzīgi, apdomā visu divreiz! Pirms ko pasāc, pārliecinies vai ir pietiekoši līdzekļi ieceres īstenošanai. Iespējama negaidīta romantiska tikšanās.

ZIVIS Labvēlīgs laiks radošajām iecerēm. Visticamāk, tev radīsies daudz perspektīvu ideju. Lieliski izpaudīsies tavas spējas iekarot auditorijas uzmanību. Galvenais, nepārstrādājies un nepārslogo nervu sistēmu!

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu