Sestdienas horoskops: 27. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 27. martam. 

AUNS Tavs draudzīgums un pedagoģiskā attieksme pret bērniem dienas sākumā vēlāk var pāraugt moralizēšanā un viņu kritizēšanā. Velti laiku pārdomām, plānošanai, analizēšanai un atturies no citu pamācīšanas!

VĒRSIS Nav izslēgts, ka ilgi gulēsi un vispār nolemsi dienu pavadīt mājās, atpūšoties. Tomēr vakarā tevi atkal pārņems nemiera gars, varbūt pievērsīsies saimnieciskām lietām, kārtosi istabu vai darbosies pie datora.

DVĪŅI Esi atklāts pret savējiem: ja tev jādodas uz darbu, tā arī pasaki, jo jebkuri meli šodien atklāsies. Pēcpusdienā veiksies lietas, kas prasa precizitāti. Aizrausies ar veselīga dzīvesveida propagandēšanu.

VĒZIS Būsi saimnieciski noskaņots. Sievietes Vēži saimniekos pa virtuvi, izmēģinot kādu jaunu recepti. Stiprais dzimums, visticamāk, nodarbosies ar nākamās nedēļas darbu plānošanu.

LAUVA Tu būsi kaut ko piemirsis, varbūt kādu solījumu, un tagad steigsi to īstenot. Dažiem zīmes pārstāvjiem var pieklibot veselība un nāksies darīt kaut ko lietas labā, sevišķi, ja kaite ir hroniska.

JAUNAVA Centies nevienu nekritizēt un nestrīdēties. Tu būsi pārāk negatīvās domās par kādu personu, bet izrādīsies, ka šim cilvēkam nav ne vainas. Nedari neko tādu, ko vēlāk nožēlosi!

SVARI Tava uzņēmība un enerģija līdz dienas beigām lēnām noplaks, tāpēc, ja esi ko ieplānojis, daudz nedomā un dari jau no paša rīta. Patiks palasīt, apgūt kaut ko pašmācībā.

SKORPIONS Rīta pusē uz veikalu labāk nedodies, ja negribi šķirties no visas līdzpaņemtās naudiņas. Patiks atrasties cilvēkos, varbūt kādu gaidīsi ciemos. Nepārēdies, lai vakarā nesāk streikot vēders!

STRĒLNIEKS Tu uzcelsies un sapratīsi, ka nevēlies pavadīt dienu garlaicīgi mājas apstākļos, tāpēc vai nu uzprasīsies pie kāda ciemos, vai pats uzaicināsi draugus pie sevis. Nežēlosi naudu galda klājumam.

MEŽĀZIS Tu labprāt pavadīsi brīvdienu kopā ar ģimeni. Tikai nav izslēgts, ka tavi plāni nesakritīs ar tuvinieku, sevišķi jau bērni var vēlēties izklaidēties paši savā kompānijā.

ŪDENSVĪRS Iztiec bez alkohola, jo tas pastiprinās šai dienai jau tā piemītošo spriedzi. Labs brīdis, lai pievērstos fiziskām aktivitātēm, tādējādi izlādētu sakrājušos negatīvo enerģiju un dusmas.

ZIVIS Iespējams, gatavosies viesu uzņemšanai vai pats dosies uz kādu pasākumu. Būs grūti vienoties ar partneri kādā jautājumā, bet tu, kā jau parasti, piekāpsies, ko vēlāk gan, iespējams, nožēlosi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu