Svētdienas horoskops: 28. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 28. martam. 

AUNS Nežēlosi naudu un laiku, lai īstenotu savas iegribas. Iespējams, ka otrajai pusītei pret to var rasties pamatoti pārmetumi un sašutums. Centies panākt kompromisu starp savām vēlmēm un šā brīža iespējām.

VĒRSIS Būsi aizņemts ar saimnieciskajiem darbiem. Nav izslēgts, ka būsi nolēmis veikt kādus labiekārtojumus, nelielu remontu. Esi uzmanīgāks ar dažādiem elektroinstrumentiem!

DVĪŅI Iespējams, ka darba termiņi spiedīs dosies uz ofisu, lai pabeigtu iecerēto. Taču par to noskumis nebūsi, jo apzināsies, ka tas ir tavu nākotnes perspektīvu labā.

VĒZIS Vari kļūt neizlēmīgs un nedaudz nervozs. Dienas pirmo pusi ieteicams pavadīt mājās, savukārt vakarpusē vari doties uz kādu kultūras pasākumu. Tikai ievēro mēru, lietojot alkoholu!

LAUVA Vēlēsies izbaudīt brīvdienu pēc pilnas programmas. Iespējams, savās aktivitātēs iesaistīsi arī pārējos ģimenes locekļus, kas viņiem sagādās patiesu prieku.

JAUNAVA Kaislīgi aizstāvēsi savu viedokli, it sevišķi, tas izpaudīsies sarunās ar otro pusīti. Tikai izvairies no pārlieku tiešas un asas valodas. Labākus rezultātus gūsi, esot mierīgs un diplomātisks.

SVARI Daudz komunicēsi ar apkārtējiem. Iespējams, piedalīsies kāda semināra vai interešu grupas sanāksmes organizēšanā. Esi uzmanīgāks, braucot pie auto stūres!

SKORPIONS Kāds radinieks var pievilt uz sevi liktās cerības, taču tu būsi saprotošs un pretimnākošs. Dodoties uz sabiedriskām vietām, uzmani savu maciņu no garnadžiem.

STRĒLNIEKS Iespējams, vakar būsi pamatīgi ballējies, tāpēc šodien vairāk pie sirds ies mierīga atpūta mājīgā atmosfērā. Zvaigznes iesaka nelielu pastaigu gar jūru, kas palīdzēs atgūt iekšējo līdzsvaru.

MEŽĀZIS Aktualizēsies privātās dzīves jautājumi. Būsi kaislīgs un diezgan greizsirdīgs attiecībās ar otro pusīti. Labs laiks, lai izrunātos, atrisinātu visus sasāpējušos jautājumus.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgts, ka būsi ceļa jūtīs, gatavojoties kādam tālākam braucienam. Labi sapratīsies ar atvasītēm, kas ļaus ievērojami uzlabot jūsu savstarpējās attiecības.

ZIVIS Būsi aizņemts ar gatavošanos ciemiņu uzņemšanai. Vēlēsies, lai viss spīd un laistās un par tevi rodas tas labākais iespaids. Uzturā vēlams lietot daudz svaigas augļu sulas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu