Sabojāta veikala vitrīna, mājas fasāde un cits auto. Stipri iereibusi autovadītāja Vecrīgā izraisa trīs negadījumus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda stipri iereibusi autovadītāja ar savu Mercedes-Benz automobili Vecrīgā izraisījusi trīs atsevišķus satiksmes negadījumus, bet pēc aizturēšanas savas dusmas izrādījusi, pret asfaltu sasitot savu telefonu, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Pirmdienas rītā kāds sieviete ar glaunu "Mercedes" apvidnieku Vecrīgā dažu sekunžu laikā pamanījās izraisīt trīs atsevišķus ceļu satiksmes negadījumus. Braucot ārā no Trokšņu ielas, viņa atpakaļgaitā, iespējams, sajaucot pedāļus vai nenovērtējot spēkrata gabarītus, uzbrauca uz ietves un taranēja kāda veikala skatlogu. Sadursmei raksturīgo skaņu dzirdēja turpat strādājošie celtnieki.

Celtnieks no turpat līdzās esošā objekta raidījumam Degpunktā stāsta, ka pēc pirmās sadursmes sieviete izkāpusi no auto, paskatījusies, iekāpusi atpakaļ mašīnā un mirkli vēlāk betona konstrukcijā, bet vēl nedaudz vēlāk apskādējusi ielas malā stāvošu BMW.

Sabojājot veikala vitrīnu, mājas fasādi un aizķerot Smilšu ielas malā stāvošo BMW, vienīgā likumīgā rīcība būtu apstāties un saukt policiju, taču sieviete izdomāja braukt prom no negadījuma vietas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pateicoties aculiecinieku sniegtajām ziņām, policisti melno "Mercedes" apturēja jau ārpus vecpilsētas tuvāk Centrāltirgum. 

Likumsargus sieviete sagaidīja ar agresiju, inspektoru acu priekšā pret asfaltu sasitot mobilo telefonu. Turpinot skaidrot notikušā apstākļus, atklājās, ka sieviete pie stūres bija sēdusies 2,19 promiļu reibumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu