Iesniegta iniciatīva, lai boikotētu Samantas Tīnas "Eirovīzijas" dziesmu (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Artūrs Martinovs

Mūziķis Kaspars Pudniks vietnē "manabalss.lv" iesniedzis iniciatīvu par to, lai Samanta Tīna šogad nepiedalītos "Eirovīzijas" dziesmu konkursā. 

Pudniks pauda uzskatu, ka Tīna un Latvijas Televīzija "iespļaujot dvēselē Latvijas sabiedrībai un latviešu tautas gadsimtos koptajām tradicionālajām vērtībām".

Sava uzskata dēļ viņš vietnē "manablss.lv" pieteica iniciatīvu ar nosaukumu "Lūdzam atsaukt Latvijas dalību 2021. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā!"

Iniciatīvā teikts, ka šogad latvieši neesot deleģējuši "Eirovīzijas" pārstāvi un dziesmu, tādēļ neesot saprotams, kādēļ uz Roterdamu dodas iepriekšējā gada uzvarētāja Samanta Tīna jau ar cilvēku neizvēlētu, jaunu dziesmu un tās videoklipu.

Tiesa, iniciatīva parakstīšanai vēl nav apstiprināta - kā redzams Pudnika pievienotajos fotoattēlos no sarakstes ar vietni "manabalss.lv", šobrīd tiekot gaidīti ekspertu komentāri, tomēr "ne jau visu tauta tiešā veidā varot deleģēt", jo arī hokeja un citas valstsvienības tauta neizvēlas, bet tās nes Latvijas vārdu pasaulē.

Kamēr komentāros bija cilvēki, kas šādu iniciatīvu atbalstīja, lielākā daļa gan norādīja, ka mūziķis pats ir tas, kurš kurinot naidu, kā arī "atrodot problēmu, kur to nemaz nav". 

Foto: Samantas Tīnas videoklipa aizkulises

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu