Video ⟩ Zvejnieks Ukrainā ar makšķeres palīdzību izglābj uz ledus gabala nonākušu bērnu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pārsteidzošā zēna glābšanas operācija.
Pārsteidzošā zēna glābšanas operācija. Foto: Ekrānšāviņš no video

Kāds zvejnieks Kijevā ar spininga makšķeres palīdzību ir no upes izvilcis zēnu, kurš bija iestrēdzis uz ledus gabala ievērojamu attālumu no krasta, vēsta vietējais ziņu portāls "Strana".

Ričards Gorda makšķerējis pie Desenkas upes un pamanījis 11 gadus vecu bērnu uz plāna ledus gabala 20 metrus no krasta. Vīrietis no sava drauga, Sergeja Bulavska, aizņēmies spininga makšķeri ar spēcīgu auklu un veiksmīgi "aizāķējis" zēnu.

"Mazais paķēra auklu un es viņu mierīgi nogādāju krastā uz plānā ledus klāja. Man joprojām trīc rokas, bet zēns un viņa draugs devās mājās. Kopumā laikam jāsaka, ka cope ir bijusi veiksmīga," žurnālistiem atklājis vīrietis.

Gorda neuzskata savu rīcību par varoņdarbu - vīrietis bildis, ka vienkārši nejauši atradies īstajā vietā un laikā.

"Tas, ka es trāpīju ar pirmo reizi, bija dieva brīnums - citādi to izskaidrot nespēju. Otrs mēģinājums nemaz nevarēja būt, jo zem mazā jau ieplaisāja ledus," skaidrojis zvejnieks. Viņš arī atzīmējis, ka pēdējo sešu gadu laikā viņam vairākos gadījumos ir nācies glābt neuzmanīgus bērnus.

Ukrainietis savā "Facebook" lapā dalījies ar incidenta video. Ierakstā vīrietis uzsvēris, ka bērns nav cietis, taču noteikti ir ieguvis mācību uz visu atlikušo mūžu.

"Pieskatiet savus bērnus un aizliedziet viņiem tuvoties ūdenim," varonīgais zvejnieks ieteicis bērnu vecākiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu