"Izskatās, ka mēs izniekojam laiku." Zināms, kādu summu par nākamo cīņu noraidījis Maiks Taisons

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons un Evanders Holifīlds
Maiks Taisons un Evanders Holifīlds Foto: AP/ Scanpix

Evandera Holifīlda menedžeris ir nācis klajā ar komentāru par sava klienta potenciālo triloģijas cīņu pret Maiku Taisonu.

Holifīlda vārds potenciālo Taisona atgriešanās cīņas pretinieku vidū izskanēja jau kopš pirmās dienas, kad Dzelzs Maiks paziņoja, ka gatavojas atgriezties ringā. Tomēr ir pagājis gandrīz gads un Holifīlds ar Taisonu ringā tā arī vēl nav tikušies. 

Tā vietā Taisons aizvadīja paraugdemonstrējuma cīņu pret citu boksa leģendu, Roju Džounsu jaunāko. Dzelzs Maiks pēc šīs cīņas gan uzreiz pauda apņēmību aizvadīt revanša cīņu, kamēr Džounss par šādu ideju nebija tik pārliecināts.

Sava podkāsta "Hotboxin' with Mike Tyson" Taisons atklāja, ka nākamā reize, kad viņš plānojot atgriezties boksa ringā, ir maija beigās.

Ar šādu Taisona apbalvojumu, protams, ir jāuzdod jautājums - kas tad būs viņa pretinieks? Loģiska atbilde būtu jau pieminētais Holifīlds, tomēr viņa pārstāvis Kriss Lorenss par potenciālās cīņas norisi nav noskaņots optimistiski.

Lorenss sarunā ar ESPN atklāja, ka Taisona nometnei par potenciālo cīņu piedāvāti 25 miljoni ASV dolāru, tomēr šāds piedāvājums apstiprinājumu neesot saņēmis.

"Mums šķita, ka tas ir gatavs darījums, bet viss ātri sabruka, kad Taisona ļaudis atteica visiem piedāvājumiem. Mēs nācām klajā ar piedāvājumu, kas bija tikai pašu labāko motīvu vadīts, bet izskatās, ka mēs izniekojam laiku."

Taisons un Holifīlds savu karjeru laikā ringā ir tikušies divas reizes un abos gadījumos pārāks bija tieši Holifīlds. Boksa vēstures grāmatās neaizmirstama paliks tieši abu bokseru otrā tikšanās reize, kas noslēdzās ar bēdīgi slaveno Taisona diskvalifikāciju, jo viņš nokoda daļiņu no Holifīlda auss.

54 gadus vecais Taisons savas karjeras laikā ir izcīnījis 50 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus, bet divas cīņas pasludinātas par nenotikušām. Savukārt 58 gadus vecais Holifīlds ir ticis pie 44 panākumiem. 10 reizes zaudējot, kā arī divas reizes cīnoties neizšķirti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu