Medijs: Dāvja Bertāna maiņas darījums ir maz ticams

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AFP / Scanpix

Amerikāņu portāla "FortyEightMinutes" rīcībā ir nonākusi informācija, ka "Wizards", visticamāk, maiņas darījumā neiekļaus latviešu snaiperi Dāvi Bertānu.

Iepriekš no portāla "NBA Central" izskanēja informācija, ka "Wizards" Bertānu, kurš gan šobrīd atlabst no savainojuma, ir gatava iekļaut maiņas darījumā un uzklausa citu komandu piedāvājumus.

Tiek ziņots, ka "Wizards" no Bertāna šosezon gaidījusi veiksmīgāku sniegumu. Līdz maiņu darījumu tirgus beigām palikušas mazāk nekā četras dienas.

Baumu līmenī izskanēja informācija, ka Bertāna pakalpojumos ir ieinteresētas tādas komandas kā Goldensteitas "Warriors", Toronto "Raptors", Ņujorkas "Knicks" un Ņūorleānas "Pelicans".

Tomēr "FortyEightMinutes" rīcībā esošā informācija liecina, ka Vašingtonas vienība joprojām uzticas latvietim.

"Iepriekš izskanēja baumas, ka Dāvis Bertāns ir pieejams maiņas darījumā, tomēr vairāki avoti ziņo, ka darījums ir maz ticams. Klubam viņš patīk tikpat daudz, cik mirklī, kad Bertāns parakstīja piecu gadu līgumu 80 miljonu ASV dolāru vērtībā," vēsta medijs.

Bertāns šosezon gan nav spējis atkārtot aizvadītās sezonas produktivitāti, 35 spēlēs vidēji atzīmējoties ar 10,8 punktiem, 2,9 atlēkušajām bumbām, 0,9 rezultatīvām piespēlēm, kā arī no trīspunktu līnijas uzbrūkot ar 38,2% precizitāti.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu