Evelīna Pārkere sākusi jaunas attiecības, tomēr mīļotā personību neatklāj (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Evelīna Pārkere sākusi jaunas attiecības, taču radījusi izbrīnu saviem sekotājiem, slēpjot drauga seju aiz emocijikonas.

Pārkere, kura šobrīd atpūšas Kanāriju salās, apstiprinājusi, ka uz tām devusies kopā ar savu otro pusīti.

Influencere ar 123 tūkstošiem sekotāju vietnē "Instagram" publiskojusi vairākus foto, kuros abi redzami, vizinoties ar ūdensmotociklu, taču drauga seju aizklājusi ar "emodži".

Tas raisījis neizpratni viņas sekotāju un interneta lietotāju vidū.

Pārkere, reaģējot uz cilvēku reakciju, atklājusi, kāpēc pieņēma lēmumu slēpt draugu no sabiedrības acīm.

"Daudziem tagad baigais "mēme" ir tas, ka es lieku draugam virsū "emoji" un neatklāju viņa seju internetā. Mans vienīgais iemesls ir tas ar ko es dzīvoju visu savu dzīvi - mobings," pie sekotājiem vēršas Pārkere, uzsverot, ka "vienkārši grib ļaut šim cilvēkam dzīvot normālu, privātu dzīvi". 

"Tas nenozīmē, ka es nevēlos dalīties ar mūsu kopīgajiem piedzīvojumiem un ikdienas gaitām. Grūti to būtu nedarīt, ņemot vērā to, ka esam kopā 24/7, un taču mans "Instagram" vienmēr ir bijusi platforma, kur varu dalīties ar savu dzīvi. Arī šoreiz vēlos dalīties ar savu dzīvi un savām attiecībām, taču, lūdzu, - ja gan es, gan šis cilvēks vēlas palikt privāts, tad vienalga, vai būs man jāliek pa virsu "emoji", vai jāgriež bildē galva nost no pleciem, bet tāds ir mūsu abu lēmums, un es lūdzu jums to respektēt."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu