Modeles Emīlijas Rataikovski augums 10 dienas pēc dzemdībām sašķel internetu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Modele Emīlija Rataikovski, kura 8. martā laida pasaulē savu pirmdzimto, ir sašķēlusi sociālo tīklu lietotājus pēc tam, kad dalījusies ar kadriem, kuros parāda savu pēcdzemdību ķermeni. 

Pēc nedaudz vairāk kā nedēļas Rataikovski jau ir sevi paspējusi iemūžināt visai pikantos kadros, kuros nevar nepamanīt viņas plakano vēderu.  

Tieši modeles lieliskā figūra tik ātri pēc dzemdībām ir izraisījusi plašas diskusijas internetā, cilvēkiem norādot uz spiedienu, kas pret sievietēm tiek vērsts pēc dzemdībām. 

Kamēr viņas kvēlākie fani apgalvo, ka Rataikovski var dalīties ar tādu saturu, kā vēlas, lepojoties ar savu lielisko figūru, citi norāda, ka modele ar šādiem kadriem liek justies slikti citām sievietēm, kuras tik ātri pēc dzemdībām nevar atgūt formu. 

Par šo tematu ir izteikušās arī vairākas slavenības, piemēram, dažādu seriālu aktrise Klēra Holta. 

"Cenšos neizklausīties pēc Grinča, bet patiešām vēlos pateikt kaut ko tādu, kas mani kaitina. Ja jūs ievietojat sava pilnīgi plakanā vēdera fotogrāfiju 10 dienas pēc bērna piedzimšanas, saucot to par "body positive" domāšanu. Man tas šķiet tas pats, kas ievietot fotogrāfiju, ka jūsu kontā ir miljoniem dolāru, sakot, ka šie panākumi ir iegūti vienīgi ar pozitīvu domāšanu.

Varbūt tā arī ir, bet citiem cilvēkiem tas liek kaunēties par sevi, un tas nav normāli. Tad varbūt nerādīt šo daļu? Vai mēs varam vienkārši izmantot "Instagram", lai liktu cilvēkiem justies iekļautiem, nevis kā pēdējiem mēsliem?" rakstīja aktrise.

Arī populārā ķermeņa pozitivitātes veicināšanas aktīviste un diētu pretiniece Aleksa Laita dalījās līdzīgās domās. 

"Es saprotu, kāpēc Rataikovski fotogrāfijas liek tik daudzām sievietēm justies slikti. Redzēt kādu, kurš tikai 11 dienas pēc dzemdībām izskatās pēc supermodeles, var ļoti kaitēt jūsu garīgajai veselībai," brīdināja sieviete. 

Pati Rataikovski uz kritiku nav atbildējusi. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu