Zināms, kur karjeru vēlas turpināt Krištianu Ronaldu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: SIPA/Scanpix

Slavenā Spānijas sporta medija "Marca" rīcībā ir nonākusi informācija, ka leģendārais portugāliešu uzbrucējs Krištianu Ronaldu ir gatavs pamest savu pašreizējo vienību.

Par Ronaldu pārdošanu baumas izskanēja jau iepriekšējā pāreju logā, tomēr darījums netika īstenots.

Kā vēsta "Marca", 36 gadus vecais Ronaldu ir nobriedis pamest savu pašreizējo klubu, Turīnas "Juventus". Tiek ziņots, ka portugālis, ierodoties Turīnā, bija rēķinājies, ka viņš būs centrālā sastāvdaļa klubam, kurš regulāri cīnās par uzvarām UEFA Čempionu līgā, tomēr, bet "Juventus" kopš 2018. gada, kad tai pievienojās Ronaldu, nav pārvarējusi Čempionu līgas ceturtdaļfināla barjeru.

"Marca" rīcībā ir nonākusi informācija, ka titulētais Ronaldu vēlētos nonākt komandā, kur viņš sasniedza savas karjeras augstākās virsotnes - Spānijas gigantā Madrides "Real".

Madrides vienības galvenais treneris Zinedins Zidāns arī šādu iespēju neizslēdz. Nesenā intervijā par Ronaldu palaišanu prom kritiski izteicās arī "Real" kapteinis Serhio Ramoss: "Es viņu nebūtu laidis prom, jo viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem pasaulē un mūs veda pretim uzvarām".

Šajā sezonā Ronaldu 37 kluba spēlēs līdz šim ir izcēlies ar 30 precīziem sitieniem un trim rezultatīvām piespēlēm.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu