Vīrietis ASV atrod pazaudēto loterijas biļeti, kas laimējusi miljonu ASV dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: LightField Studios/Shutterstock.com

Kādam vīrietim Tenesī štatā ASV ir neticami palaimējies divas reizes pēc kārtas - viņš ir uzvarējis loterijā, taču pazaudējis vinnējušo loterijas biļeti, kuru pēcāk atkal atradis, vēsta ziņu aģentūra "AP".

Spartas pilsētas iedzīvotājs Niks Sleitens šī gada 11. martā uzzinājis, ka ir vinnējis gandrīz 1,2 miljonus ASV dolāru Tenesī štata rīkotā loterijā.

"Es biju šoka stāvoklī un nespēju tam noticēt," atklājis Sleitens, kurš loterijas biļeti bija iegādājies iepriekšējā dienā. Viņš ir devies uz savas līgavas darbavietu, lai paziņotu labās ziņas un tad devies apdarīt citus darbus - aizvedis brāli uz automašīnu detaļu veikalu un papusdienojis.

Aptuveni pēc stundas vīrieša prieku ir nomainījušas šausmas - viņš atģidies, ka biļete vairs nav viņa kabatā. Šo atklājumu vēl nepatīkamāku darījis tas, ka loterijā nav bijis jānorāda dalībnieka vārds, tātad, ikviens, kurš būtu savācis šo biļeti, varēja to iesniegt un iegūt laimestu.

Sleitens sācis atgriezties visās dienas laikā apmeklētajās vietās, līdz nokļuvis līdz auto veikalam, kur pamanījis veiksmīgo papīra gabaliņu guļam uz ietves.

"Kāds pa šo laiku bija uzkāpis miljonam dolāru, pats to nenojaušot," stāstījis Tenesī štata iedzīvotājs.

Niks medijiem ir atklājis, ka gan viņš, gan viņa līgava domā turpināt strādāt - daļa laimesta tiks izmantota automašīnu uzlabojumiem, kā arī investīcijām. Sleitens minējis, ka nu "cer dzīvot bez īpašiem uztraukumiem".

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu