"Bijis uzstājīgs, brīžiem kļuvis agresīvs." Ādažos vīrietis divus zēnus ar saldumiem vilina savā auto (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: snob/shutterstock.com

Martā kāds tēvs no Ādažiem saņēma zvanu no sava 10 gadus vecā dēla. Puika nobijies stāstīja, ka viņu un draugu mēģināja sagūstīt svešs vīrietis. Iespējamais ļaundaris paspēja aizbēgt, ziņo raidījums "Degpunktā". 

Mārtiņa 10 gadus vecais audžudēls pagājušajā nedēļā saskārās ar biedējošu situāciju. Kāds vīrietis viņu centās ievilināt savā automašīnā. Puika pēc atgadījuma zvanīja tētim.

"Vīrietis esot bijis uzstājīgs, brīžiem kļuvis agresīvs. Kad viņš piedāvājis saldumus, pirmā reakcija viņam ar klasesbiedru bija ar velosipēdiem pabraukt nostāk no vīrieša. Vīrietis tikmēr iegājis veikalā, nopircis saldumus pilnu klēpi, panācis viņus ar kājām, atkal mēģinājis to pašu un vēl uzstājīgāk, no kā viņi nobijās, uzlēca uz riteņiem un aizbrauca prom," stāsta Mārtiņš.

Mārtiņš kopā ar brāli devās uz vietu, kur pirms divdesmit minūtēm stāvēja pelēkā automašīna un tās uzbāzīgais šoferis. Vīrieša tur vairs nebija, taču tēvs centās noskaidrot no apkārtējiem, cik vien daudz iespējams.

"Iegājām veikalā, iztaujājām pārdevēju, viņa teica, ka tas nav vietējais. Pajautājām, vai nav videokameras, viņa teica, ka ir. Vienīgais mīnuss, ka visur cilvēki tagad nēsā maskas iekšā, bet vismaz bija skaidri redzams tas vizuālais tēls, drēbes un miesasbūve… Bija pelēka sporta jaka un bikses," stāsta Mārtiņš.

Video: raidījuma "Degpunktā" sižets 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu