Bruņots seniors ASV apstādina likumsargu konvoju, kas transportējis koronavīrusa vakcīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
66 gadus vecais Lerijs Heriss.
66 gadus vecais Lerijs Heriss. Foto: Lane Luckie KLTV/Facebook

Teksasas štatā ASV aizturēts kāds bruņots vīrietis, kurš ir dzinies pakaļ Teksasas zemesardzes konvojam, kas pārvedis Covid-19 vakcīnas, vēsta portāls "Unilad".

Sargi no Labokas pilsētas 22. martā transportējuši vakcīnu kravu uz 130 kilometrus attālu pilsētu - pa ceļam viņi ir sastapuši 66 gadus veco Leriju Herisu, kurš ir centies panākt automašīnu kolonas apstāšanos. 

Seniors ar savu mašīnu šķērsojis konvoja ceļa, tad izkāpis no mašīnas un parādījis savu 45. kalibra šaujamieroci. Vīrietis izlicies par detektīvu un licis zemessardzes biedriem izkāpt no viņu mašīnām.

Viens no konvoja dalībniekiem ir sazinājies ar policiju, kas ieradusies pēc neilga brīža un aizturējusi Herisu, izvirzot apsūdzību bruņotā uzbrukumā ar nāvējošu ieroci, nelikumīgā zemessardzes biedru aizturēšanā, kā arī šaujamieroča izmantošanā bez atļaujas.

Izmeklēšana atklājusi, ka vīrietis konvojam sekojis jau kopš starta Labokas pilsētā. Vīrietim līdzi bijis arī ievērojams munīcijas daudzums.

Iekšzemes drošības dienests ir pieprasījis senioru paturēyt apcietinājumā līdz tiesas sēdei - tiek prognozēts, ka pret viņu tiks izvirzītas federālā līmeņa apsūdzības.

Vīrietis nav atklājis, ko ir vēlējies panākt ar šo uzbrukumu un teicis, ka ir uzskatījis, ka mašīnās atrodas nolaupīta sieviete un bērns.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu