Miljardiere Kailija Dženere krīt ļaužu nežēlastībā pēc lūguma cilvēkiem ziedot naudu grima māksliniekam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kailija Dženere
Kailija Dženere Foto: AFP / Scanpix

Miljardiere, modele un uzņēmēja Kailija Dženere ziedoja naudu avārijā nonākušam grima māksliniekam, taču iekļuva pamatīgā skandālā. 

Grima mākslinieks Sems Rauds pagājušā nedēļā iekļuva avārijā, kuras dēļ viņam steidzami tika veikta smadzeņu operācija. Līdzekļu nepietiekamības dēļ viņa ģimene izveidoja ziedojumu kontu vietnē "GoFundMe". Sākotnējais vajadzīgās naudas mērķis bija 10 000 ASV dolāru (8470 eiro). 

Kailija Dženere, kura ir pazīstama ar Raudu, vietnē ziedoja 5000 ASV dolāru (4235 eiro), kā arī pēc tam ievietoja "GoFundMe" lapu savā "Instagram" stāstā, lai mudinātu arī savus fanus ziedot.

Drīz vien medicīnisko izdevumu daudzums pieauga līdz 120 000 ASV dolāriem (101646 eiro), arī ziedojumu fondā sākotnējie 10 tūkstoši ASV dolāru tika nomainīti uz nu jau vajadzīgo summu.

Fani, ieraudzījuši Dženeres ziedojumu, bija šokēti, jo daudzi uzskatīja, ka sieviete varēja ziedot visu nepieciešamo summu.

Ņemot vērā Dženeres bagātību un daudzos cilvēkus, kuriem pandēmijas laiks ir izraisījis finansiālas grūtības, cilvēki nebija sajūsmā par Dženeres lēmumu iedrošināt savus fanus ziedot grima māksliniekam. Daži bija satraukti, jo Dženeres viena iepirkšanās reize pārspējot nepieciešamo ziedojumu summu. 

Dženere steidza atbildēt uz fanu apsūdzībām. Viņa precizēja, ka Rauds nav viņas grima mākslinieks, viņiem šobrīd nav personisku attiecību, taču viņi agrāk ir strādājuši kopā. 

"Pēc tam, kad uzzināju sīkāk par negadījumu, apmeklēju viņa ziedojumu lapu, kurā bija nepieciešami 10 tūkstoši ASV dolāru. Tajā brīdī bija savākti jau seši tūkstoši, tāpēc es pievienoju vēl piecus, lai sasniegtu viņu sākotnējo mērķi, un domāju, ka ievietošu mājaslapu savā "Instagram" stāstā, lai citi iegūtu lielāku izpratni par notikušo. Es nezinu, kā tas viss šādi eskalējās, bet viņa ģimene ļoti novērtē visus ziedojumus, lūgšanas un mīlestību," rakstīja Dženere. 

"Dženere nopelna 450 000 ASV dolāru (381174 eiro) katru dienu. Ja viņa apmaksātu Sema operāciju, mūsu mērogā tie būtu 0,6 centi. Viņa varēja atgūt 60 tūkstošus mazāk nekā četrās stundās," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu