Trīs nedēļas pazudušu sievieti dzīvu atrod kanalizācijas akā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sievietes glābšanas operācija.
Sievietes glābšanas operācija. Foto: Delray Beach Fire Rescue/Facebook

Policija Floridas štatā ASV no lietusūdens novadīšanai paredzētas kanalizācijas akas izglābuši sievieti, kura trīs nedēļas tika uzskatīta par bezvēsts pazudušu, vēsta portāls "Unilad".

Sievieti atradis kāds garāmgājējs, kurš dzirdējis lūgumus pēc palīdzības no kanalizācijas akas puses un izsaucis glābšanas dienestus. Ieradušies ugunsdzēsēji, kuri no 2,5 metrus dziļās akas ar trepju palīdzību izvilkuši cietušo, kura bijusi kaila.

Delrejas pludmales ugunsdzēsēju dienesta pārstāve Denija Mošella vietējai televīzijai stāstījusi, ka atrastā sieviete, kura bijusi pasludināta par bezvēsts pazudušu 3. martā, ir bijusi tik novārdzinta, ka nav spējusi nostāvēt uz savām kājām.

"Viņa bija kaila un ļoti netīra, kā arī ar viegliem ievainojumiem," teikusi Mošella, piebilstot, ka joprojām nav skaidrs, kā sieviete varēja nokļūt kanalizācijas akā. 

Pašlaik nav zināms, cik ilgu laiku atrastā sieviete ir pavadījusi šajā vietā - viņa ir nogādāta slimnīcā, kur ārsti novēro viņas stāvokli.

"Viņai ļoti paveicās - nav zināms, cik ilgu laiku viņa būtu izturējusi atrašanos akā," sacījusi Delrejas pludmales ugunsdzēsēju dienesta pārstāve, piebilstot, ka atrašanās šādā vietā ir ne tikai nepatīkama un antisanitāra, bet arī bīstama.

Lai arī pazušanas apstākļi joprojām nav līdz galam skaidri, vietējā policija uzskata, ka notikušais nav saistāms ar kriminālu aktivitāti.

"Pašlaik nešķiet, ka viņa tur būtu nokļuvusi pret pašas gribu. Izglābtā sacījusi, ka viņa akā ir pavadījusi samērā ilgu laiku, lai arī joprojām nav skaidrs, kā viņa tur nokļuva," minējis vietējās policijas pārstāvis uzsverot, ka šī ir viena no savādākajām lietām daudzu iecirkņa darbinieku karjerās.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu