Jēkabpils sporta hallē līdzās vakcinācijas centram darbosies arī vēlēšanu iecirknis (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jēkabpils sporta centrs
Jēkabpils sporta centrs Foto: Lāsma Irša/Jēkabpils sporta centrs

Jēkabpils sporta hallē tiks izvietots gan vakcinācijas pret Covid-19 centrs, gan vēlēšanu iecirknis, ceturtdien pilsētas domes sēdē atklāja pašvaldības izpilddirektors Guntars Gogulis.

Viņš stāstīja, ka šonedēļ vakcinācijas centra iekārtošana tiks pabeigta, bet jaunnedēļ plānota centra pieņemšana no atbildīgo iestāžu puses. Gogulis pauda cerību, ka valsts kompensēs pašvaldībai veiktos ieguldījumus, jo šāds solījums mutiski ir dots.

Komentējot, kāpēc centrs ierīkots ledus hallē, nevis sporta zālē, Gogulis atzina, ka speciālistus nav apmierinājis sporta halles grīdas segums, jo to nepieciešams dezinficēt. Tāpēc izvēlēta ledus halle.

Sporta halles telpās atradīsies arī vēlēšanu iecirknis jūnijā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās. Ja valdība samazinās ierobežojumus attiecībā uz sporta spēļu un izklaides pasākumu norisi, vakcinēšanu varēs nodrošināt telpās, kas atbrīvosies pēc vēlēšanu norises, prognozēja Gogulis.

Jau ziņots, ka saskaņā ar Veselības ministrijas datiem par cilvēkresursu pieejamību, kopējā vakcinācijas kapacitāte 1.aprīlī būs virs 112 200 vakcinācijas epizodēm nedēļā. Plānots, ka vakcinācijas centri strādās septiņas dienas nedēļā 16 stundas dienā jeb divās maiņās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu