Kas laukumā, tas uz mēles ⟩ "Ir jāuzrāda vismaz viena augsta medaļa, lai varētu iztikt..." Saruna ar Latvijas vadošo taekvondo cīkstoni Inesi Tarvidu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" jaunākajā epizodē uz sarunu aicinājām Latvijas vadošo taekvondo cīkstoni Inesi Tarvidu.

Podkāsta ievadā Inese pastāstīja par aktuālo situāciju saistībā ar Covid-19 Vācijā, kā arī viņas pašas cīņu ar lipīgo vīrusu.

Turpinājumā aicinājām cīkstoni, tā teikt, vienkāršiem vārdiem paskaidrot, kas tad ir viņas pārstāvētais sporta veids, kā arī pastāstīt par tehnoloģijām, kas ienākušas taekvondo un nokautiem.

Pēc tam Inese pastāstīja par savu līdz šim noieto ceļu taekvondo karjerā, kā arī tās pirmsākumiem un izvēli nodarboties ar cīņas sportu.

Aprunājāmies arī par finansējumu, kas tiek saņemts un arī būtu nepieciešams, lai bērns vispār varētu uzsākt savas gaitas taekvondo sportā.

Pārrunājām arī sportistes iespējas kvalificēties Tokijas olimpiskajām spēlēm, kā arī nosacījumus, kas jāizpilda, lai to izdarītu.

Nobeigumā apspriedām svara zaudēšanu, kas līdzīgi kā citiem cīņas sporta veidiem nav sveša arī taekvondo. Tāpat izrunājām, vai cīkstone kādreiz ir jutusi diskrimināciju saistībā ar faktu, ka trenējas cīņas sportā.

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #17

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu