Zināms, cik ilgi laukumā vēl nevarēs atgriezties NBA superzvaigzne Lebrons Džeimss

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss
Lebrons Džeimss Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē potītes savainojumā iedzīvojās Losandželosas "Lakers" superzvaigzne Lebrons Džeimss. "The Athletic" rīcībā ir nonākusi informācija par to, cik ilgi zvaigžņotais basketbolists vēl nevarēs atgriezties.

Džeimss savainojumu guva "Lakers" aizvadītās sestdienas mačā pret Atlantas "Hawks" pēc tam, kad uz viņa potītes uzkrita pretinieku uzbrucējs Solomons Hils.

Lai gan pati "Lakers" vienība ar konkrētiem datumiem vēl nav nākusi klajā, pazīstamā medija "The Athletic" rīcībā ir informācija, ka Džeimss, skatoties no traumas gūšanas brīža, izlaidīs četras līdz sešas nedēļas, kas nozīmē, ka uzbrucējam priekšā ir vismaz trīs nedēļas rehabilitācijas perioda.

Džeimss līdz šim jau ir izlaidis trīs komandas spēles. Optimistiskākajā variantā uzbrucējam būs jāizlaiž vēl nākamās deviņas spēles, bet, ja savainojuma ārstēšanas process ievilksies līdz minētajām sešām nedēļām, tad Džeimsam var nākties izlaist pat kopumā 18 mačus.

Atgādinām, ka jau ilgāku laiku savainojumu ārstē arī otrs "Lakers" spīdeklis Entonijs Deiviss. Pēdējos trīs mačos, kurus "Lakers" aizvadīja arī bez Džeimsa ir piedzīvoti tikai zaudējumi.

Pie tam, gaidāmais "Lakers" grafiks solās būt nežēlīgs. Nākamajās 15 spēlēs (pesimistiskākais Džeimsa atgriešanās termiņš) "Lakers" ir jāaizvada 11 mači pret komandām, kas vismaz šobrīd atrodas izslēgšanas spēļu zonā.

Džeimss šosezon vidēji spēlē ir izcēlies ar 25,4 punktiem 7,9 atlēkušajām bumbām un tikpat rezultatīvām piespēlēm.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu