Ikdienišķas lietas, kas pēc pandēmijas vairs nešķiet normālas (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: shutterstock.com/Monkey Business Images,View Apart

Pēdējais gads, iespējams, uz visiem laikiem ir mainījis mūsu ikdienu. Pandēmijas sākuma gadadienā ļaudis visā pasaulē sociālajos tīklos atminējās to, ko darīja pirms pandēmijas, kas šobrīd šķiet gandrīz neiespējami un absurdi. 

Svecīšu pūšana

Cilvēki steidza atminēties šķietami ikdienišķas lietas pirms pandēmijas, un viena no tām ir svecīšu nopūšana dzimšanas dienā. Daudzi nespēj noticēt, ka līdz šim esam labprātīgi ēduši ar jubilāra elpu un siekalām garnētu kūku. 

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: David Tadevosian/shutterstock.com

Boulings 

Pirms gada doma par boulingu šķita iepriecinoša, bet šobrīd daudzi to pieskaita pie saviem lielākajiem murgiem. Doma, ka trīs pirkstus spraudām boulinga bumbā, kuru pirms tam izmantojuši neskaitāmi cilvēki, pēc bumbas izmešanas devāmies pie atpūtas galda un ar tiem pašiem pirkstiem baudījām pasūtītos frī kartupeļus, šķiet neiespējama un pat teju pretīga. 

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Blue Planet Studio/Shutterstock.com

Bumbiņu baseins

Niršana plastmasas bumbiņu baseinā - materiālā, ko eksperti minējuši kā īpaši labu mikrobu glabātāju, varētu kļūt par pagātni. Varbūt nākotnē plastmasas bumbiņas tiks aizstātas ar kāda cita materiāla bumbiņām, taču līdz tam daudziem bērniem jāiztiek bez šīs izpriecas.  

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: ultramansk/Shutterstock.com

Karaokes vakars

Mikrofona nodošana draugam, kuram jānodzied nākamais pantiņš, un dziedāšana nelielā telpā ir patīkams notikums, taču pretrunā ar epidemiologu norādījumiem. Līdzīgi kā ar dzimšanas dienas svecēm - mikrofons ir piepildīts ar iepriekšējā dziedātāja siekalām, tāpēc arī šī nodarbe no patīkamas pārvērtusies par biedējošu. 

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: VGstockstudio/Shutterstock.com

Baseins

Peldēšanas laikā maskas valkāšana ir teju neiespējama, un arī sociālā distancēšanās var būt ļoti sarežģīta, tāpēc uz kādu laiku jāaizmirst par publiskajiem baseiniem. Tomēr tuvojas vasara un Rīgas jūras līča pludmale ir pietiekami gara, lai sociālā distancēšanās būtu iespējama!

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: rblfmr/Shutterstock.com

Bezmaksas paraugi veikalā 

Bezmaksas paraugi pircējam deva iespēju nobaudīt produktu pirms tā pirkšanas, bet nu ļaudis veikalā tiem steidzas garām neatskatīdamies. Ne tikai maskas nēsāšana ierobežo produkta nobaudīšanu, bet arī fakts, ka tam, iespējams, pieskārušies citi cilvēki, šķiet atbaidošs. 

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Tyler Olson/Shutterstock.com

Dalīšanās ar ēdienu

Draudzeņu, draugu vai mīļoto kompānijā vienmēr ir jauki padalīties ar ēdienu, kaut vai padot aizsāktu čipsu paku. Tomēr turpmāk, pat ja ciemošanās tiks atļauta un tiks organizēti pikniki, daudzi minēja, ka padomās divreiz, pirms nogaršos ēdienu no kāda cita dakšas. 

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock.com/Monkey Business Images

Sasveicināšanās

Kas gan varētu būt ikdienišķāks par sasveicināšanos? Satiekot cilvēkus, sarokoties, apskauties, saskūpstīties, tas šķiet tik normāli, taču pēc šā pandēmijas gada arī pie tā būs jāpiedomā. 

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock.com/ UNIKYLUCKK
Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu