Ķēniņam un Melnalksnim pa rezultatīvai piespēlei Šveices čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Latvijas hokejisti Ronalds Ķēniņš un Rihards Melnalksnis piektdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli savu pārstāvēto komandu zaudējumā Šveices augstākās līgas (NL) mačos.

Langnavas "Tigers", kuru pārstāv vārtsargs Ivars Punnenovs, kā arī uzbrucēji Toms Andersons un Melnalksnis, mājās ar 4:5 (0:1, 0:2, 4:2) piekāpās "Zug".

Melnalksnis rezultatīvi piespēlēja Aleksejam Dostoinovam 44.minūtē, pietuvojoties līdz 2:3. Viņš laukumā pavadīja desmit minūtes un 43 sekundes, reizi bloķējot pretinieka metienu un uzvarot astoņos no 11 iemetieniem.

Punnenovs atvairīja 25 no 30 metieniem, bet Andersons 13 minūtēs un 53 sekundēs reizi bloķēja pretinieka metienu, nopelnīja divas soda minūtes un zaudēja divos iemetienos.

Mājiniekiem trīs rezultativitātes punktus (2+1) sakrāja Andrea Glauzers.

Citā spēlē Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" viesos ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:2) atzina "Fribourg-Gotteron" pārākumu.

Ķēniņš ar rezultatīvu piespēli atzīmējās 33.minūtē, kad rezultatīvi piespēlēja Kristofam Berči, panākot 1:1.

Viņš šajā duelī uz ledus pavadīja 16 minūtes un 17 sekundes, bloķējot vienu metienu un iekrājot +/- rādītāju +1.

Sanda Smona un Denisa Smirnova pārstāvētās Ženēvas "Servette" cīņa viesos ar "Biel-Bienne" komandu pārcelta uz vēlāku laiku.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām vislabāk sokas "Lausanne", kas ar 83 punktiem 46 spēlēs ieņem trešo vietu. "Servette" ar 78 punktiem 46 mačos ieņem sesto pozīciju, kamēr "Tigers" 47 spēlēs nopelnījusi 31 punktu un ir pārliecinoši pēdējā jeb 12.vietā. Regulārajā čempionātā komandas aizvadīs 52 spēles.

Iepriekšējā sezonā NL turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu