Pirmdienas horoskops: 29. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 29. martam. 

AUNS Notikumi personiskajā dzīvē tevi interesēs daudz vairāk nekā darba lietas. Vari iekavēt kādus darbus, tādēļ nāksies krietni vien saraut, lai līdz dienas beigām visu apdarītu.

VĒRSIS Riskanta diena, pastāv iespēja krist kārdinājumā un neapdomīgi iztērēt savus iekrājumus. Vēlams apdomāties un nogaidīt, jo tavi lēmumi būs strauji, bet vēlmes mainīgas.

DVĪŅI Iespējams, būsi pārāk uzņēmīgs pret kritiku un ietekmēsies no līdzcilvēku teiktā. Ja esi ko nolēmis, neļauj nevienam sevi atrunāt, un veiksme būs tava sabiedrotā!

VĒZIS Lieliska, radoša un visādā ziņā veiksmīga diena. Darbā būsi savu uzdevumu augstumos, priekšniecība un kolēģi rēķināsies ar tavām vēlmēm un respektēs tavu viedokli.

LAUVA Labvēlīgs laiks sadarbības partneru meklēšanai un dažādu projektu realizācijai, varēsi paļauties uz līdzcilvēku sapratni un atbalstu. Vari atsākt sportot vai ievērot diētu, būs arī rezultāti.

JAUNAVA Nestreb karstu un uzmanies no pārsteidzīgiem lēmumiem! Apdomā, pirms kādam ko stāsti, - tavi noslēpumi var nonākt svešās ausīs. Labs laiks mācībām un ārzemju braucieniem.

SVARI Var nepietikt naudiņas kādu plānu īstenošanai, tad iecerēto nāksies atlikt uz nezināmu laiku. Veiksmīga diena pastāvošo attiecību uzlabošanai vai jaunas mīlas dēkas sākšanai.

SKORPIONS Tavu prātu nodarbinās materiālas dabas jautājumi, varbūt plānosi kādu lielāku pirkumu un meklēsi papildu līdzekļus kārotā iegādei. Tomēr der atcerēties, ka parāds nav brālis...

STRĒLNIEKS Meklēsi domubiedrus, varbūt vēlēsies stiprināt kādas tev nozīmīgas, tomēr novārtā pamestas draudzības saites. Būsi neparasti jūtīgs, emocionāls un viegli aizvainojams.

MEŽĀZIS Visās lietās šodien vēlams plānot vairākus soļus uz priekšu, laikus pamanīt iespējamos šķēršļus un neapstāties pie pirmajām grūtībām. Izvēlies stratēģiju un paceltu galvu dodies pretim saviem mērķiem!

ŪDENSVĪRS Būsi kaujinieciski noskaņots, varbūt vēlēsies ieviest skaidrību kādās attiecībās. Var nākties pieņemt straujus lēmumus, tādēļ konkretizē savu nostāju un neļauj emocijām ņemt virsroku.

ZIVIS Iespējams, tu ilgosies pēc miera un vislabprātāk pavadītu dienu vienatnē mājas četrās sienās. Pienākums pret ģimeni var likt tev uzņemties kādus papildu darbus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu