Trešdienas horoskops: 31. marts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 31. martam. 

AUNS Izvērtē un pārbaudi saņemto informāciju! Kādas ziņas var izrādīties nepatiesas un novirzīt tevi no pareizā kursa. Pēcpusdienā vari saņemt vilinošu piedāvājumu no mīļotā cilvēka.

VĒRSIS Esi prātīga finanšu lietās, nelec augstāk par savu galvu un nelien tev mazpazīstamā darbības lauciņā. Emocionāla diena, kad jāizvairās no viltus ilūzijām un tukšiem solījumiem.

DVĪŅI Vēlēsies dalīties savos piedzīvojumos, uzskatos un dzīves pieredzē. Atrisināsi kādu sasāpējušu attiecību problēmu, varbūt plānosi ceļojumu vai darba gaitu sākšanu ārzemēs.

VĒZIS Daudz domāsi par savu dzīvi, aktualizēsies pašizaugsmes un karjeras jautājumi. Tevi nesatrauks sabiedrības uzskati un vispārpieņemto uzvedības normu ievērošana, baudīsi visatļautības saldo garšu.

LAUVA Iespējams, tu jutīsies enerģijas pārpilns un ar sajūsmu ķersies pie vairākiem darbiem vienlaikus. Tomēr dienai raksturīga izklaidība un krasa interešu maiņa, tādēļ diez vai kaut ko no tā visa arī paveiksi līdz galam.

JAUNAVA Šodien neplāno tālus braucienus, atliec dokumentu kārtošanu un neiesaisties riskantos pasākumos. Paļauties varēsi vienīgi uz uzticamiem draugiem vai pats uz saviem spēkiem.

SVARI Diena, kas jāpavada sev tīkamu cilvēku sabiedrībā. Mēģini būt iecietīgāks un neiesaisties intrigu vērpšanā. Pieaugs radošais potenciāls, veiksies mākslas pasaules pārstāvjiem.

SKORPIONS Veiksies naudas lietās, varbūt radīsies iespēja nokārtot kādas kredītsaistības vai atdot parādu. Būsi labā omā un vakarpusē labprāt dosies izklaidēties vai baudīsi mīļotā sabiedrību.

STRĒLNIEKS Atjaunosies kādi seni kontakti, iespējama atkalredzēšanās ar bērnības draugiem, tomēr vairāk laika jāvelta ģimenei. Esi uzmanīgs darbā ar dokumentiem un necenties par visu varu panākt savu taisnību.

MEŽĀZIS Lieliska diena, lai sakārtotu savu personisko dzīvi, uzlabotu attiecības ar vecāka gadagājuma tuviniekiem, palutinātu mīļoto cilvēku un nodarbotos ar bērnu audzināšanas jautājumiem.

ŪDENSVĪRS Radoša diena, dzims jaunas idejas, varbūt saņemsi izdevīgu sadarbības piedāvājumu. Vēlams ieklausīties savā sirdsbalsī un sekot tās sniegtajiem padomiem.

ZIVIS Kādam nejauši sastaptam cilvēkam nākotnē būs atvēlēta nozīmīga loma tavā dzīvē. Problēmas pamazām sāks atrisināties, un jutīsi sevī jaunu enerģijas pieplūdumu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu