Piektdienas horoskops: 2. aprīlis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 2. aprīlim. 

AUNS Pavasaris ieviesīs korekcijas tavā ikdienas rutīnā, tu ilgosies pēc pārmaiņām un būsi īpaši rosīgā noskaņojumā. Labs laiks savas garderobes un mājokļa interjera atsvaidzināšanai.

VĒRSIS Apvaldi vēlmi pēc vispārējas atzinības un skaļiem vārdiem, nenopel citu nopelnus un paslavē kolēģu sasniegumus. Bagāta jūtu dzīve, kas nesīs veiksmi radošām personībām.

DVĪŅI Daudz domāsi par naudas lietām, šī brīža finansiālais stāvoklis var pat likt tevi lūgt palīdzību no malas. Pieņem labi domātus padomus un mācies uzklausīt arī citu cilvēku viedokli.

VĒZIS Lieliska diena. Tu gozēsies apkārtējo uzmanības saulītē un ievāksi sava līdzšinējā darba augļus. Būsi gatavs daudz dot un gaidīsi to pašu arī no saviem tuvākajiem.

LAUVA Gan darbā, gan personiskajās attiecībās met līkumu iespējamām konfliktsituācijām, neiesaisties debatēs par strīdīgiem jautājumiem. Negatīvu emociju izlādei lieliski noderēs sporta zāles apmeklējums.

JAUNAVA Papildu pienākumi radīs arī papildu peļņas iespējas, tādēļ nepalaid garām tev piedāvātās izdevības. Vien pielūko, lai darbs nesāk aizņemt arī lielāko daļu tava brīvā laika.

SVARI Alksi uzmanības apliecinājumu, tādēļ īpaši piedomāsi pie savas ārienes, varbūt mainīsi ģērbšanās stilu vai matu sakārtojumu. Nestrīdies ar augstākstāvošiem kolēģiem un priekšniecību.

SKORPIONS Kaut tavas domas kavēsies pie vakarpusē gaidāmā pasākuma, darbi veiksies raiti un visu paveiksi pēc labākās sirdsapziņas. Laba diena pastaigām un fiziskām aktivitātēm.

STRĒLNIEKS Tevi urdīs nemiers, kura iemeslu būs grūti izskaidrot. Varbūt meklēsi atbildi uz kādu jautājumu, iespējama neskaidrība sirdslietās. Jāuzticas savai sirdsbalsij, jo intuīcija var parādīt pareizo ceļu.

MEŽĀZIS Personiskās simpātijas šodien spēlēs izšķirošo lomu tavās attiecībās ar kolēģiem un sadarbības partneriem. Atceries, ka tavs viedoklis ir subjektīvs un neuzspied citiem savas domas.

ŪDENSVĪRS Tev nepieciešama atpūta, parūpējies par sevi! Saspringtā darba nedēļa un ikdienas stress nepaliks bez sekām, tu būsi noguris un viegli aizkaitināms, var pat rasties kādas veselības problēmas.

ZIVIS Labprāt uzņemsies vadošo lomu, varbūt rīkosi kādu pasākumu vai uzņemsies jauna projekta plānošanu. Vakarpusē pievērsies ģimenei, īpašu gandarījumu gūsi, pavadot laiku ar bērniem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu